MILJANA SA CEVKOM U USTIMA PRED ELITU: Kulićeva uoči početka Zadruge završila na ordinacijskoj stolici, hitno se oglasila! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

31.08.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama pred početak sedme sezone "Zadruge"!

MILJANA SA CEVKOM U USTIMA PRED ELITU: Kulićeva uoči početka Zadruge završila na ordinacijskoj stolici, hitno se oglasila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Sedma sezona rijalitija "Zadruge" koja će ove godine skromno nositi naziv "Elita", počeće sa emitovanjem 2. septembra od 21 čas, a novi učesnici se već uveliko spremaju za spektakularno veče u Šimanovcima koje je Veliki šef najavio. Jedna od njih je i kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić, koja je sada iznenadila svoje fanove.

Naime, Kulićeva je na drutšvenoj mreži Instagram podelila sa svojim pratiocima fotografiju iz zubarske ordinacije, a sudeći po njenoj objavi, Miljana je odlučila da pred sam početak "Elite" sredi svoje zube.

Novo-stara zadrugarka zbog cevčice za skupljanje pljuvačke i druge tečnosti u ustima nije progovarala, ali je na ovaj način svima stavila do znanja da se već uveliko priprema za sedmu sezonu "Zadruge", u kojoj će se, po svemu sudeći, naći oči u oči sa bivšim partnerom, Nenadom Macanovićem Bebicom.

Podsećanja radi, Bebica je nedavno izneo niz šokantnih tvrdnji, a u jednoj od njih je naveo da Marija Kulić, Miljanina majka, navodno na svoju ruku povećava ćerki dozu lekova kada "nija dobra".

Republika

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić, Marija Kulić, Bebica

- Određuje Miljani terapije, govori joj šta i kada će da pije, pa ih pojačava ako joj se njeno ponašanje ne sviđa kako bi više spavala, kaže: "Mora mozak da joj se odmori". Marija je umislila da je stručna lico, ukuca na "Guglu" i gleda po svom kako i šta treba da se pije... Možda je pogrešila neko slovo, pa dobila pogrešnu terapiju. Ona je i u rijalitiju govorila da će oduzeti Miljani radnu sposobnost i da će dokazati da joj ćerka nije normalna. Kad god je Miljana imala napade da joj se kocka, ona kaže da treba da pije više nekog leka kako bi spavala i ne bi razmišljala o tome, da odmori mozak... Voli da joj određuje šta da radi, s kim će da se druži, gde će da se kreće, a cilj je da upravlja njom i uzima joj novac, a sve pod izgovorom da je to potrebno za dete - kazao je Macanović u emisiji "Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bolje

31.08.2023 19:35

Mozak da je sredila. Devojka je za Lazu L.