Ova žena je radila u istoj prodavnici svaki dan 68 godina - a onda je dobila otkaz!

Autor:

Razonoda

29.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda lokalne prodavnice obuće

Ova žena je radila u istoj prodavnici svaki dan 68 godina - a onda je dobila otkaz!

Foto: facebook


Džil Kornik (82) je postala prava legenda u malom engleskom gradiću Blandfordu, gde je radila u prodavnici "Klarks" punih 68 godina. Počela je sa radom u ovoj prodavnici sa samo 14 godina i od tada je svakodnevno, sa izuzetnom posvećenošću, pružala usluge kupcima.


Nedavno je Džil doživela šok kada je saznala da će prodavnica u kojoj je radila zatvoriti svoja vrata, a time je i ona dobila otkaz. Ova vest je šokirala kako nju, tako i mnoge mušterije koje su godinama dolazile u "Klarks".


Poslednjeg radnog dana, Džil je dobila nežnu podršku od svojih mušterija koje su došle da se pozdrave s njom. Doneli su joj cveće i čokolade kao znak zahvalnosti za sve godine ljubazne usluge koju im je pružala.




Iako je ova vest za nju bila šokantna, Džil planira da iskoristi penzionerske dane za odmor i opuštanje. Izjavila je da želi da više vremena provodi na plaži i da će se posvetiti volonterskom radu ili sličnim aktivnostima.


Džil je istakla da će zauvek čuvati nezaboravne trenutke provedene u radnji, posebno se prisećajući mušterija koje su se vraćale sa četiri generacije svoje porodice.


Tokom svoje impresivne karijere, Džil je uzela svega nekoliko dana bolovanja i samo tri meseca odmora tokom karantina zbog pandemije virusa COVID-19. Njeni bliski odnosi sa mušterijama su joj doneli mnogo podrške i toplih reči, a posebno je uživala pomažući deci da pronađu savršen par cipela za školu.



Džil Kornik je svojom posvećenošću i ljubaznošću ostavila neizbrisiv trag u istoriji lokalne prodavnice obuće. Iako se jedno poglavlje zatvorilo, njeni planovi za penziju odišu optimizmom i željom za novim iskustvima. Njen doprinos zajednici i vernost prema poslu su nešto što će se dugo pamtiti.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading