POŽGAJU ŽENA POBEGLA IZ SRBIJE PRED ULAZAK U ELITU: Novi zadrugar najavio žestoke okršaje u Šimanovcima (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

31.08.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta nam je otkrio Aleksandar Požgaj pred početak sedme sezone "Zadruge"!

Kako je Republika već pisala, poznati rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, ponovo će se naći u ovom popularnom TV formatu i od 2. septembra postati deo sedme sezone "Zadruge", koja će ove godine skromno nositi naziv "Elita".

Požgaja smo danas uhvatili na lekarskom pregladu pred useljenje na imanju u Šimanovcima, a kako nam je ovom prilikom otkrio, dobio je ponudu od čelnika televizije Pink koju nikako nije mogao da odbije.

Vraćam se u rijaliti. Dobio sam dobru ponudu od televizije "Pink", a da bih svoj san ostvario, potrebno je da provedem deset meseci u rijalitiju, kako bih skupio novac. Trenutno sam se vratio malo lokalnoj politici u svom selu, ali nije samo novac u pitanju - kazao je on, otkrivši zbog čega je pristao na ulazak u rijaliti progam. 

Republika

Foto: Prntscrin

Aleksandar Požgaj

- Napolju je kriza. Bolje mi je da uđem u rijaliti, zaradim neki novac, izađem napolje kao čovek i živim svoj san. Nema šanse da ću prevariti suprugu. Imali smo nedavno divno crkveno venčanje. Supruga je trenutno u Kini, nećemo se pozdraviti i žao mi je zbog toga. Obavili smo dublji razgovor, sve sam joj objasnio. Zamolio sam je da ne gleda rijaliti - priznao je Požgaj.

Kako je istakao, u "Elitu" ulazi zbog igre, ali da u njoj pretera kada popije koju čašicu više.

- Ulazim da budem ono što jesam. Volim da se igram, i šta je dobra stvar, preteram sa igrom kada popijem alkohol. Međutim, tamo ga nema i neće biti haosa. Nisam problematičan, osim ako me neko ne napadne, onda sam u stanju da se branim. A nije dobro kada se verbalno branim, možemo da se mačujemo... Sečem odmah - kazao je novi učesnik "Zadruge".

Republika

Foto: instagram.com/a_pozgaj

Aleksandar Požgaj

Podsećanja radi, odlukom Velikog šefa, početak sedme sezone "Zadruge" biće 2. septembra, umesto sutradan, kako je prvobitno najavljeno. Pored Aleksandra Požgaja, deo "Elite" biće i Marko Đedović, Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić, Jovana Tomić Matora zajedno sa svojom suprugom Anitom Stanjlović, Marko Janjušević Janjuš, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica, Ramiz Gusinac i mnogi drugi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading