KAČAVENDA DONELA ŠOK ODLUKU PRED ELITU: Javno zarežala, izdali je pre početka Zadruge! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje Milene Kačavende pre početka sedme sezone "Zadruge"!

KAČAVENDA DONELA ŠOK ODLUKU PRED ELITU: Javno zarežala, izdali je pre početka Zadruge! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Ilustracija

Kačavenda

Sedma sezona "Zadruge", koja će ove godine skromno nositi naziv "Elita", počinje sa emitovanjem 3. septembra na televiziji Pink, a jedan od do sada poznatih učesnika koji je potvrđen je Milena Kačavenda, kontroverzna "kuma", koja je ponovo šokirala javnost, i to pred ulazak na imanje u Šimanovcima.

Naime, Kačavenda je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu "ajfon", skupoceni telefon marke "Epl", a u opisu slike se direktno obratila ljutim, u ovom slučaju, prijateljima koji su je izdali, te svojim pratiocima poslala važnu poruku.

Najtužnije kod izdaje je što nikad ne dolazi od strane neprijatelja - napisala je Milena u opisu svoje objave, a koja je mnogima stavila prst na čelo.

Inače, poznato je da su Milena i drugoplasirana takmičarka šeste sezone "Zadruge", Ana Ćurčić, bile dugogodišnje prijateljice, a po Ćurčićkinom izlasku iz rijalitija, sve se naprasno promenilo. "Kume" su zaratile, a sukob i provokacije danas ne prestaju ni dan-danas.

- Tvoja bivša kuma je najavila novi program, prenošenje svog iskustva žrtvama nasilja i anksioznim osobama i da će im naplaćivati, jer vreme košta - komentar je jednog od fanova, na šta se nadovezala i Milena:

Republika

Foto: instagram.com/milenaacademy

Milena Kačavenda instagram

- Tuga - kratko i jasno je odgovorila Kačavenda, stavljajući do znanja kakav stav ima po pitanju svoje bivše prijateljice.

Milena je, podsećanja radi, poznata po svojim kontroverznim izjavama, a na nama ostaje da nagađamo da li je ova poruka bila namenjena njenoj kumi Ani Ćurčić, ili nekome drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading