OGLASILA SE MILICA MITROVIĆ: Velika šefica se brutalnom porukom obratila novoj voditeljki "Zadruge" (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.08.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Mihailović je sinoć prvi put vodila emisiju "Narod pita", a društvo joj je pravio kolega Darko Tanasijević.

OGLASILA SE MILICA MITROVIĆ: Velika šefica se brutalnom porukom obratila novoj voditeljki "Zadruge" (FOTO)

Foto: ATAImages

U novom izdanju emisije "Narod pita" našla se pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, koju su u studiju televizije Pink ugostili voditelj Darko Tanasijević i, na prijatno iznenađenje mnogih, Maša Mihailović, novo lice "Elite", koja će od 3. septembra voditi najgledaniji rijaliti šou program.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Maša se odlično snašla u svojoj novoj ulozi, a svoje oduševljenje nije krila ni direktorka i vlasnica ružičaste televizije, Milica Mitrović.

Naime, Velika šefica oglasila se na društvenoj mreži Instagram i javno poslala podršku Mihailovićevoj, ne krijući koliko je zadovoljna odlukom da baš ona postane nova voditeljka "Zadruge".

Republika

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Maša Mihailović, voditeljka Zadruge

Bravo, Mašo! Fantastična si  - napisala je Milica uz fotografiju lepe Maše.

Inače, mnogi komentarišu da se Maša odlično snašla u ovoj ulozi i da je tokom cele noći postavljala zanimljiva pitanja pobednici šeste sezone, Aleksandri Nikolić. Međutim, mnogi su primetili da je voditeljka imala tremu, ali da ju je u kratkom vremenskom periodu poptuno razbila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darko Tanasijević i Maša Mihailović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

29.08.2023 12:03

Ovo je vama odlična voditeljka ? E, pa nije ! Kao da je došla sa pijace da postavlja pitanja ; zadovoljni ste ako nemate bolju... što razumem. Ali zbog nje (baš što ni nova = ne valja), ja i mnogi moji neće više gledati vaš rijaliti ... odavno sam prevazišla; svakakva pitanja, samo još da postavi pitanje "jedan plus jedan"! Ja vas ne moram "tetošiti", svi se zalažemo za iskrenost : iskrena sam : prikazujete budalaštine, bolje da ste čoporativno okopali dve-tri njive ; čak je i Tito sa "razmišljanjem" bio ISPRED VAS : RADNE AKCIJE... A ovi se tuku, svađaju i po ceo dan i noć jašu - pa, kome to može biti interesantno ! Matora interesantna, Car, Aleks, Lepi Mića, babe-penzionerke iz "Narod pita"? Čiji je to nivo ??