MIONA SAZNALA DA POSTOJI SNIMAK NJENE VRELE AKCIJE SA ŠA: Palo šokantno priznanje, Stanislavu se bivša ZGADILA za sva vremena!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša su konačno raskrinkani, isplivala kompletna istina o njihovom intimnom odnosu.

MIONA SAZNALA DA POSTOJI SNIMAK NJENE VRELE AKCIJE SA ŠA: Palo šokantno priznanje, Stanislavu se bivša ZGADILA za sva vremena!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć se u Eliti održala još jedna emisija "Gledanje snimaka", gde su učesnicima prikazani najzanimljiviji klipovi iz prethodnog perioda, a posebnu pažnju privukao je razgovor Nenada Aleksića Ša i Marka Đedovića, u kom reper priznaje da je imao odnose sa Mionom Jovanović, iako sada oboje tvrde drugačije.

Voditeljka im je jasno stavila do znanja da postoji snimak, koji dokazuje da su bili intimni, ali je Miona nastavila da tvrdi da se*sa bilo nije, dok je reper objašnjavao zašto to može tako izgledati:

- Rekao sam bilo je sve osim se*sa - kazao je Ša.

- Čulo se da si rekao:''se*s, bilo je svega''. Jedino ako te nije učila rvanju- rekla je voditeljka.

- Ja se ne sećam šta je meni Ša ovde rekao, iskreno. Da je rekao da je imao se*s sa Mionom, ja bih to znao - kazao je Đedović.

 

- Meni su mogi učesnici pričali da su videli se*s Mione i Ša. Munja mi je prvi to rekao - kazao je Terza.

- Ne, ja nisam rekao da ste imali se*s, nego da vam se pokrivač pomerao - kazao je Munja.

- Mislim da je Mioni sada lakše. Ja verujem da oni nisu imali se*s. Oni sada skidaju teret sa ovoga, tvrde da nisu imali ništa i ćute - kazao je Ivan.

- Što se sad crveniš? - upitala je voditeljka.

- Ivana...znaš...jao. Nismo imali ništa. Da smo imali nešto to bi se videlo - kazao je Ša kroz osmeh.

- Evo, ja više ništa neću da branim - bila je kivna Miona.

- Mi vam sada odmah možemo pustiti snimak, ako želite dokaz... U zavisnosti od vaših odgovora zavisi - upozorila ih je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Blef

03.05.2024 13:23

Loš blef voditeljke, providan i Ša je to ukapirao. "Pokazat ćemo odmah snimak zavisno ..." , reče voditeljka a Miona se uzvrtila. Ša mnogo laže za Mionu, sebe je srozao, niko mu ne veruje i svi ga gledaju kao budalu. Miona se vrpolji i nezna vaš na šta će sve izaći ali je zato tu tatko Mićko koji ae ustremio kao kobac i u hodu smišlja strategiju odbrane Mione.

Melanija

03.05.2024 13:45

Šta ima Miona da se zgadi Stanislavu. Pre bi trebao Stanislav da se zgadi Mioni kada svakodnevno bahanalije sa Majakitom Ko Je Nije Imao.