PRE BI STANISLAVU RODILA DETE, NEGO JANJUŠU: Žestoki udarac na Aneli Ahmić iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ocrnila aktuelnu učesnicu "Elite"!

PRE BI STANISLAVU RODILA DETE, NEGO JANJUŠU: Žestoki udarac na Aneli Ahmić iz spoljnog sveta!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Bivša zadrugarka Kristina Spalević gostovala je na RED televiziji u emisiji "Pitam za druga", gde je komentarisala sve aktuelne situacije u "Eliti". Posebno se osvrnula i na Aneli Ahmić, koju je žestoko napljuvala.

- Kako komentarišeš odnos Janjuša i Aneli, da li će tu biti pomirenja i da li je njihova ljubav iskrena? - upitala je voditeljka Kristinu.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Kristina Spalević žestoko oplela po Aneli

- Mislim da bi ona pre rodila Stanislavu dete. Vidi se da mu se nabacuje iskreno i zato se svađa sa Majom. On ima kićanovića i lova čini čuda. Njoj je Janjuš trebao zbog rijaltiija, ona traži kod svakoga novac i za život napolju on nije njen kalibar. Nepismenija osoba nikad nije ušla u rijaliti, kao osoba mi se uopšte ne dopada - istakla je Spalevićeva.

- A da li Janjuš gaji neke emocije prema njoj? - nastavila je voditeljka.

- Ma ne znam, ne postoji budućnost za njih nikakva, to je meni sve šuplja priča. Žena hoće da ispadne pametna a ne može nikako, ako imaš toliko putera na glavi ne možeš nekome drugom da pričaš. Mislim da nije isključeno da bi se vratila Asminu jer je to sve bilo turbulentno i iz takvog odnosa je teško izaći - poručila je Kristina.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Spalevićeva nema lepo mišljenje o Ahmićevoj

Inače, Aneli i Janjuš su nedavno raskinuli i počastili se najstrašnijim uvredama, nakon kojih su saopštili da se nikada više neće pomiriti, iako i dalje gaje emocije jedno prema drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading