ĆERKA STANISLAVA KROFAKA ZAKUCALA ŠA: Dosta je bilo ćutanja, više ne da na oca!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka se oglasila povodom njegove svađe sa Ša, pa otkrila šta zaista misli o reperu.

ĆERKA STANISLAVA KROFAKA ZAKUCALA ŠA: Dosta je bilo ćutanja, više ne da na oca!

Foto: TV Pink/printscreen

Ćerka Stanislava Krofaka Pantere poprilično je aktivna na očevom Instagram profilu i redovno objavljuje fotografije i snimke iz Elite, ali i odgovara na poruke fanova, kojih ima sve više.

Ona je otkrila da podržava svaki očev izbor, odnosno, da je uz njega i sada, kada je odlučio da uplovi u vezu sa Majom Marinković, inače suparnicom Mione Jovanović, njegove bivše devojke, koja je ušla u rijaliti i prevarila ga, a potom i ostavila zbog Nenada Aleksić Ša.

Takmičar Elite Stanislav Krofak Pantera, poznati MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, pred sam ulazak u rijaliti svojoj ćerki poverio je vođenje profila na društvenim mrežama, a ona tamo redovno komentariše dešavanja u Eliti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

 

Danas je Vanesa podelila snimak svađe Stanislava i Ša, koji je viralan na društvenim mrežama, a njen komentar posebno je privukao pažnju i izazvao burne reakcije. Ona je, naravno, stala u zaštitu oca:

- Izdrži, ljudino! Ali ne sme se zaboraviti da je Šaki gadan verbalno.Stanislav isto, samo kratak i jasan, ali Ša može da izludi čoveka baš - opis je snimka, koji je podelila Stanislavova ćerka, uz dodatan komentar:

- Samo vrti priču u krug - glasio je komentar Stanislavove ćerke uz sliku oca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

Vanesi svakodnevno stižu poruke i komentari na temu Stanislavovog učešća, koje je veoma zanimljivo, a ona redovno deli sa fanovima ono što joj ljudi privatno pišu, što dodatno izaziva reakcije, kako u samoj Eliti, tako i u spoljnom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading