ŠA ODLUČIO DA DISKVALIFIKUJE STANISLAVA: Krofak bi zbog ovoga mogao napustiti Elitu, sledi HAOS!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je izrazio želju da Stanislavu vidi leđa, jer smatra da ne zaslužuje biti u Eliti.

ŠA ODLUČIO DA DISKVALIFIKUJE STANISLAVA: Krofak bi zbog ovoga mogao napustiti Elitu, sledi HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je danas probudio učesnike "Elite" domaćim hitovima, a kad su svi takmičari ustali, na adresu kuće Odabranih stiglo je važno pismo. Kao i svakog petka, Odabrani su dobili zadatak da nominuju nekog od cimera. Ovo je mnoge iznenadilo, kako su očekivali da za Vaskrs neće biti izbacivanja.

- Nominovaćete jednog od učesnika. Ne možete nominovati istu osobu dva puta zaredom. Ne možete nominovati onog ko je u Odabranima. Obavezni ste da objanite razloge svoje nominacije. Ne možete navesti vođu ili dva potrčka. Počnite odmah! - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitao Anđelo Ranković.

 

Ukućani su redom glasali i komentarisali, a na red je došao Nenad Aleksić Ša, koji je pokazao sujetu, pa nominovao bivšeg dečka Mione Jovanović, Stanislava Krofaka, čije mu se ponašanje, kako tvrdi, u poslednje vreme nikako ne dopada i smatra da Krofak polako pokazuje svoje pravo lice:

- Odabraću osobu koja pokazuje sve goru i goru sliku o sebi. Ne pokazuje svojim ponašanjem ništa dobro. U poslednje vreme pokazuje agresivno ponašanje. Pokazuje ozbiljnu nekulturu. Ne sviđa mi se uopšte. Naravno, to je Stanislav. Svaki put bih ga poslao. Propagira neke gluposti - rekao je Ša.

Nema sumnje da će njegovi komentari stići do Stanislava, a svi jedva čekaju da čuju njegov odgovor, s obzirom da je reper uvek isticao da nema loše mišljenje o njemu i da mu smeta samo zbog činjenice da je Mionin nekadašnji izabranik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Trsha

03.05.2024 14:21

Kompleksi "ubishe" Sha, nominuje vodju za izbacivanje, a shto je josh zalosnije, nominovao ga je i kada je bio Stane potrcko?!? Sva pravila igre se krshe, zashto produkcija ne reaguje i ne kazni mesecnim honorarom Sha?!? Zar je teshko zapamtiti, da VODJA i oba potrcka NEsmeju da budu nominovani!!! Toliko o pameti, za sebe kaze da je prepametan,...hahah

Pismo

03.05.2024 15:49

U pismu piše da se ne može imenovati vođa, a Ša koji je već mnogo dana proveo u Odabranima i slušao pismo već nekoliko puta kad su nominacije i nije u stanju da shvati ko se ne može nominovati. Glup, tup, ljubomoran, iskompleksiran, nesiguran, spletkar ...??? Ko je i šta je Ša ? Kada je i koje godine je održao koncert poslednji put i kakva je bila posećenost ? Od kako je kročio u rijaliti Ša više nema karijeru a niti nastupa. Ša obećava kule i gradove, hitove i nastupe a na kraju ne bude ništa. Obećanja Franu, Tari i još nekima da će pomoći u muzičkim počecima na kraju se završe kao lažna obećanja. Ša prošlog leta žurio da se oženi, pretprošlog leta jurcao za Tarom po Makedoniji koje kuda, pretprošlog leta ga Tara vukla za nos i ismejavala dok joj je on plaćao kaznebi račune (on je to pričao ) i tako par godina se Ša isključio iz muzike. A od stare slave se ne živi dugo. Ša je postao hvalisavac i čovek koji je umislio da je najbolji i najpametniji. Mali Mića, pojede ga sujeta.

dušanka

03.05.2024 16:56

ŠA JE NE SAMO SUJETAN, NEGO I PODMUKAO I ZLOBAN...CRČE ČOVEK OD KOMPLEKSA U VEZI STANISLAVA, KOJI JE KARAKTER, USPEŠAN MLAD BIZNISMEN, IAKO GLUPI ŠA STALNO NAVODI DA JE ON MMA BORAC, A ČOVEK JE REKAO KAD JE DOŠAO ŠTA MU JE GLAVNA PROFESIJA, A DA MU JE OVO BIO HOBI, U POČETKU, ALI KAKO JE NIZAO SPORTSKE USPEHE I NA TOM POLJU SE OSTVARUJE...ZA RAZLIKU OD POROČNOG, METILJAVOG ŠA KOJI JE PROPAO U SVAKOM POGLEDU...LEPO GA JE STANISLAV SINOĆ PITAO KAKO JE GODINAMA U RELLITIJU, A TAKO JE USPEŠAN PEVAČ...DA MU NIJE NOVCA OD ZADRUGA I ELLITE NE BI IMAO PAS ZA ČEGA DA GA UJEDE...KAO JA MOGU S TOBOM DA SEDIM I PIJEM KAFU, A NOVAC OD MUZIKE MI PRISTIŽE,,,MALO SUTRA...DA JE TAKO, NE BI ON NI SEKUNDE BIO U RELLITIJU...JAR NAJVIŠE KUKA I PRETI...KAO DA JE U LOGORU ILI RUDNIKU

Natasa

05.05.2024 01:46

Hoce da pukne od muke jer je Stanislav mlad i uspesan muskarac a ovaj je psihicki poremecen blejac!