VOŽNJA TRAKTOROM NIKADA NIJE BILA PRIVLAČNIJA: Zbog njenih golih slika među kravama, svo muškarci POBEGOŠE NA SELO! (FOTO)

Autor:

Razonoda

29.04.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ela Bernet: Seksi farmerka iz Češira osvaja TikTok

VOŽNJA TRAKTOROM NIKADA NIJE BILA PRIVLAČNIJA: Zbog njenih golih slika među kravama, svo muškarci POBEGOŠE NA SELO! (FOTO)

Foto: TikTok/@ellaburnettfarmingxx

Ela Bernet


Ela Bernet iz Češira u Engleskoj postala je prava zvezda na društvenoj mreži TikTok zahvaljujući svojim videima s farme. Iako možda ne očekujete da će se na farmi desiti nešto spektakularno, Ela je uspela da privuče veliku pažnju svojim radom i atraktivnim izgledom.
Popularnost na TikToku

Njeni videi su privukli pažnju miliona ljudi, a broj njenih pratilaca konstantno raste. U jednom od nedavnih videa, Ela je plesala u štali uz pesmu "Smooth Operator", noseći ružičasti sportski brushalter i biciklističke helanke. Iako su krave možda bile nezainteresovane, njeni fanovi su bili očarani.

Foto: TikTok/@ellaburnettfarmingxx

Ela Bernet

 


Njena atraktivnost i seksepilni izgled naišli su na oduševljenje kod mnogih, koji su je nazvali "najzgodnijom farmerkom koju su ikada videli". Neki su čak izrazili želju da ih zaposli, dok je jedan obožavalac čak pozvao na vožnju traktorom nakon što mu je video ulepšao dan.

Foto: TikTok/@ellaburnettfarmingxx

Ela Bernet

 


Utisak na javnost

Elini video snimci su izazvali veliku pažnju javnosti, a njen nekonvencionalni pristup radu na farmi i kombinacija atraktivnog izgleda s seoskim poslovima su razlog zbog kojeg mnogi žele da saznaju više o njenom životu na farmi.

Ela Bernet je dokazala da žena može izgledati senzacionalno i dok obavlja seoske poslove, te je postala inspiracija i uzor mnogima koji prate njen rad na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading