SPREMILA SE ZA HAOS U ELITI! Starleta krenula na suočavanje sa Miljanom Kulić i njenim bivšim momcima!

Autor: Republika/A. N.

Zadruga

01.09.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna takmičarka pokazala je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram koliko je stvari spakovala za "Elitu".

SPREMILA SE ZA HAOS U ELITI! Starleta krenula na suočavanje sa Miljanom Kulić i njenim bivšim momcima!

Foto: Republika, Shutterstock

republiak, shutterstock

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Slađa Lazić, oglasila se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i svima dala do znanja da je spremna za učešće u novom programu, koji sutra kreće sa emitovanjem na televiziji Pink, "Elita"

Naime, atraktivna rijaliti takmičarka, koja je sama sebu dodelila nekoliko nadimaka, po kojima je postala prepoznatljiva, kao što su "Poršelina", "Blinda" i "Užička Stanija", objavila je fotografiju iz automobila, na kojoj se vidi da joj je zadnje sedište preplavljeno crnim džakovima, u kojoj je garderoba spremna za učešće u "Eliti". 

Republika

Foto: instagram.com

Slađa Lazić Instagram

Podsećamo, Slađa se prvi put pojavila u rijalitiju u septembru prošle godine, kad je postala takmičarka šeste sezone. Ona je vrlo brzo postala prijateljica sa Majom Marinković, ali se u iskrenost tog odnosa i dalje sumnja, iako obe tvrde da između njih nema trzavica i da je sve u najboljem redu. Lazićeva je tokom boravka na imanju u Šimanovcima imala i dva ljubavna odnosa, sa Markom Smiljićem, koji je zbog nje ostavio dugogdišnju devojku i sa Lazarom Čolićem Zolom

Iako je Slađa nakon završetka šeste sezone rijalitija nastavila svoj odnos sa Zolom i nekoliko puta ga posetila u etno-selu, njihova priča se iznenada prekinula, a ona se zbližila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, još jednim bivšim dečkom Miljane Kulić

Republika

Foto: ATA Images

Slađa Lazić, Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

Da li će se njih četvoro suočiti u "Eliti" i ako dođe do toga kako će to izgledati, ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading