MILJANA IPAK ULAZI U ELITU: Prekinula letovanje zbog Zole, HITNO se vratila u Beograd!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić prekinula letovanje, vratila se u Beograd pred "Elitu"!

MILJANA IPAK ULAZI U ELITU: Prekinula letovanje zbog Zole, HITNO se vratila u Beograd!

Foto: Republika, Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je pre samo četiri dana šokirala svoje fanove objavom na društvenoj mreži Instagram. Kulićeva, koja je prethodno saopštila da je potpisala ugovor sa televizijom Pink i da ulazi u "Elitu", otkrila je da ipak neće ući u ovaj rijaliti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pink

Miljana

- Obaveštenje! Hvala vam na pregršt poruka koje mi šaljete svakodnevno. Hvala vam, armijo, najjači smo, tj. najjači ste! Ja, Miljana Kulić, NE ULAZIM u Zadrugu!!! Uskoro vas očekuje nešto gde ćemo mnogo više da se družimo... Volim vas - poručila je Kulićeva putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Miljana je potom otišla na letovanje sa svojom majkom i svojim sinom, koje je sinoć naprasno odlučila da prekine. Njena objava je izazvala buru, kako je Kulićeva aludirala da se vraća u Srbiju zbog "Elite", koja počinje za četiri dana.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Zbog obaveza sam morala da prekinem letovanje... Vidimo se!!! Stižem, Beograde - napisala je Kulićeva, koja se uslikala u avionu.

Ali, to nije sve. Miljana je objavila još dva storija. Prvi sa značenjem svog imena, a drugi sa značenjem imena Lazar.

- Lazar. Ako te voli, srušiće nebo da te nađe - stoji u ovoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Zbog ovoga, mnogi su pomislili da se Miljana vrača u Beograd kako bi ušla u "Elitu" i kako bi ponovo bila sa Lazarom Čolićem Zolom. "Elita" počinje 3. septembra u 21 čas, a Zolu smo pre nekoliko dana sreli ispred televizije Pink, kad je došao da potpiše ugovor.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika.rs

Zola ispred Pinka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

30.08.2023 13:28

Predlazem,posto je Colic toliko alav na novac i glup,da se napravi kladionica,sa samo jednim kladjenjem:Da li mislite da ce Lazar Colic iz z7 da izvuce zivu glavu?(ali bukvalno)