PRODUKCIJA SASEKLA LAŽI ANELI AHMIĆ: Zanemela od ŠOKA, ukućani SLAVE njen KONAČNI PAD!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saterana u ćošak, ne zna gde udara!

PRODUKCIJA SASEKLA LAŽI ANELI AHMIĆ: Zanemela od ŠOKA, ukućani SLAVE njen KONAČNI PAD!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Tokom jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Maša Mihailović pročitala je za Aneli Ahmić koje je izazvalo jako burne reakcije takmičara "Elite". 

- Zašto jednom ne kažeš istinu? Postala si smešna iznošenjem laži i tuđih rečenica, samo da bi ti bila u pravu - glasilo je pitanje, a takmičari su počeli da joj dobacuju i likiju zbog ovog pitanja. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Ne kapiram pitanje. Ja ovde celo vreme pričam istinu. Mislim da pričam istinu i da sam ja u pravu, to je kratko i jasno - poručila je Ahmićeva. 

- Nije za sve u pravu, ona ima tu crtu kao Miona da uvek bude u pravu. Kaži da si pogrešila i ne brani se u svakoj situaciji, po svaku cenu. Kad pogrešimo, pogrešili smo i nije u redu. Izviniš se, ideš dalje i onda se ne stvara generalni utisak da je uvek jedna strana kriva, a druga u pravu. Uvek se uhvatimo da branimo jednu osobu, pa neće biti. Aneli ima grešaka, Janjuš, Aneli, Ša, imamo mi svi greške i ja. Nekad pokušam da iščupam, ali ne, ne više, sad ima da pričam sve što mislim. Da li si negde pogrešila u odnodu sa Janjušem? - komentarisao je Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović

- Možda jer sam iznela sav prljav veš koji sam izenla na nominacijama - odgovorila je ona. 

Njihovu polemiku prekinule su reklame, a ostaje da vidimo da li će Ahmićeva shvatiti da he grešila u nekim situacijama i branila se lažima, kao što gledaoci kažu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading