ANITU OTPRATILA, MATORU IZBACILA IZ TAKTA: Sanja Stanković progovorila o VENČANJU svoje bivše devojke!

Autor:

Zadruga

16.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije se oglasila i prokomentarisala novu ljubav svoje bivše partnerke!

ANITU OTPRATILA, MATORU IZBACILA IZ TAKTA: Sanja Stanković progovorila o VENČANJU svoje bivše devojke!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović će za mesec dana stati na ludi kamen. Kako su otkrile u emisiji "Narod pita", Matora je Anitu zaprosila u Kruševcu, a venčanje planiraju u zemlji u kojoj su dozvoljene istopolne zajednice. Povodom njihovog venčanja, oglasila se Sanja Stanković, Matorina bivša devojka i najveća ljubav.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Anita i Matora

- Ona i ja nismo zajedno već tri godine. Mislim da nema potrebe da me ljudi više pitaju za nju. Svako je nastavio dalje - poručila je kratko za Pink.rs.

Inače, Matora i Sanja su se nedavno srele na jednom prestoničkom splavu. Iako se prvo šuškalo da je došlo do žestokog sukoba, Matora je to demantovala, te istakla da su se lepo pozdravile, a sinoć je Sanji zamerila što nije potvrdila njene reči.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Stanković

Takođe, u emisiji su govorile i o Sanjinoj lažnoj svadbi, a Anita je otkrila da ju je Sanja ranije pratila na Instagramu i lajkovala slike, a nedavno ju je otpratila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading