NASTAO MUK U BELOJ KUĆI: Janjuš ŽESTOKO ISPOZIVAO Mimu: TI SI PRELJUBNICA, NAJGORA SI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.01.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević je na današnjoj podeli budžeta mali budžet dao Mimi Šarac, Mc Aleks i Ani Jovanović.

NASTAO MUK U BELOJ KUĆI: Janjuš ŽESTOKO ISPOZIVAO Mimu: TI SI PRELJUBNICA, NAJGORA SI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

A veliki budžet Stefanu Kariću. Najviše je iskomentarisao ponašanje "preljubnice" Mime.

- Mima, dobijaš mali budžet - rekao je Janjuš.

- Čudno baš - rekla je Mima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

- Znaš šta si napravila ovde. On je više kriv nego ti. Mislim da tebe boli k*rac za Gruju. Sprdaš se sa njim. Ti deluješ nezainteresovano. Tebe baš briga da l' je njemu loše. Ti si preljubnica, moraš da budeš svesna toga. Ako se udaš nekad, bićeš preljubnica. Ti si jedna od najgorih ove godine, ne znam da li ti je to jasno. Ti razmišljaš samo kako ćeš u Budvu da odeš. Ti si najgora. Kapiraš šta ti pričam? Ona kao da gleda film, tako se ponaša. Većina te gleda kao idiota. Nisi svesna šta si uradila. Nadam se da ćeš bar kuću imati što ti je baba ostavila. Nadam se da ćeš naći nekog dečka. Lepo je što si se izvinila njegovoj ženi, pa si se ljubila sa njim pa ovo - ono. Možda si ga mazila. Ti si najgora, veruj mi! A ponaša se kao da je napisala knjigu - rekao je Janjuš.

Sledeći mali budžet dobila je Mc Aleks.

- Imamo ti i ja odličan odnos ali tvoj i Matorin odnos mi nije jasan. Sve što sam ti tražila si mi dala - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mima Šarac

 

- Navikla sam na mali budžet, nije problem - odgovorila je Aleks.

Mali budžet dobila je i Ana Jovanović

- Ti si osvežila ovaj rijaliti, kako god. Našla si momka. Ana, sve što sam ti rekao stojim iza toga. Pazi šta radiš ovde - rekao je Janjuš.

- Svaki put bi dobio veliki budžet. Nikad bolji odnos nismo imali. Nikad se bolje nisi ponašao nego ove godine. Nikad nisi bio zaljubljen kao ove godine. Kao ove godine ne ćutiš nikome. Svaka ti čast na tome. Dosat si koristan u rijalitiju. Ja i ti bi voleo da imao ovakav odnos u rijalitiju. Baš si dobar momak. Stvarno te gotivim - rekao je Janjuš za Stefana, on se apsolutno složio.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading