(VIDEO) Zerina oplela po svima redom, pa završila sa Tomovićem! On je NAJGORE PROŠAO!

Autor:

Zadruga

12.12.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sagovornici složni sa njom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Toma Panić i Zerina Hećo

Zerina Hećo ne krije nezadovoljstvo zbog ponašanje svojih cimera u "Zadruzi 4". Više nije mogla da ćuti, pa je o svima popričala sa Tomom Panićem.

Nije ovo dobro za rijaliti, oni misle da su bitni. Druže, nisi bitan, ne možeš biti bitan po negativnom. Ja nisam od juče, jako je bitno na koji se način predstavljaš. Oni ovde ili nemaju percepciju ili ih boli ku*ac. Njima je samo bitno da su tu, ali se ja gadim od toga. Mene je sramota i da komentarišem - pričala je Zerina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Zerina Hećo i Toma Panić

- Ma, boli ih ku*ac, oni misle da je sve to top za rijaliti - složio se Toma.

- Tako kad me sretnu napolju, pa me pitaju zašto sa nekim ne blejim. Ne želim ja praviti budalu od sebe - rekao je Đedović.

 

- Njima nije bitno da li su napravili kretena od sebe, samo da se pojave u novinama. Ako sam ja videla nešto dobro u tebi, onda ne možeš da ustaneš i popi*aš se po meni. Meni ne deluju njegovi postupci kao gluma, mislim da je to on - nastavljala je Zerina.

Detaljnije pogledajte u video-prlogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading