DESET DANA JE BIO U KOMI! Prijatelj stradalog brata Nikole Koja skrhan bolom, izneo potresne informacije: Imao je višestruke povrede tela i glave!

Autor:

Zabava

04.07.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj brata Nikole Koja koji je nastradao na hipodromu, izneo je niz novih stravičnih detalja o njegovoj smrti.

DESET DANA JE BIO U KOMI! Prijatelj stradalog brata Nikole Koja skrhan bolom, izneo potresne informacije: Imao je višestruke povrede tela i glave!

Foto: ATA Images

Vladimir Kojo, brat Nikole Koja stradao je na hipodromu od udarca , a njegov prijatelj Vladan Damjanović, vlasnik konjičkog kluba, otkrio je šta se dogodilo.

- On je 7 godina bio trener u našem klubu, a poslednjih godinu dana nije jer sam ja povukao konje sa hipodroma, zbog loših uslova koji su tamo, nažalost. Vladimir tamo ima dva konja, galopera - počeo je Vladan i dodao:

- Vladimir je radio tu u Beogradu, na hipodromu. Ovaj slučaj, ovo što se njemu desilo, to se desi jednom u dve milijarde slučajeva. On je izašao da zaustavi konja koji je zbacio jahača i konj je naleteo na njega u punom galopu. Znači, direktan sudar... Niko tu nije kriv, ni konj ni on... Ja ne mogu da verujem da se ovo desilo - priča on, pa nastavlja:

Foto: printscreen

Vladimir Kojo preminuo

- Oni jednostavno nisu videli jedno drugo. Ni konj njega, ni on konja. To je kao kad čovek padne s trotineta i pogine, nešto neverovatno da se desi.

- To je konj koji je bio u treningu kod njega, znači njegov konj. Vladimir je bio deset dana u komi na VMA, sa višestrukim povredama glave i tela... Ne znam šta bih Vam više rekao. Strašno. Izgleda da Bog sebi stvarno zove najbolje. On je bio neponovljiv! duhovit, uvek za šalu... Eto - zaključio je prijatelj za Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading