ŠOKANTNO SAZNANJE O RAZVODU DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA BIJELIĆA: Pevačici stigla brutalna poruka!

Autor:

Zabava

30.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna poruka za Draganu Mirković, koja se razvodi od Tonija Bijelića.

ŠOKANTNO SAZNANJE O RAZVODU DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA BIJELIĆA: Pevačici stigla brutalna poruka!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Pevačica Dragana Mirković nedavno je javno obznanila da se nakon 24 godine braka razvodi od supruga Tonija Bijelića. Iako je pokušavala da spasi brak, poslednje tri godine njih dvoje su živeli odvojene živote. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala lavinu reakcija, uključujući podršku poznatih ličnosti koje su stale uz nju u ovom teškom periodu.

Jedna od ličnosti koja se oglasila sa podrškom za Dragani Mirković jeste i Ines Petrić, poznata u Hrvatskoj, naročito po učešću u emisiji "Ljubav na selu". Njene reči su bile ispunjene podrškom, ali i savetima o značaju finansijske nezavisnosti žena u današnjem društvu. Ova poruka je privukla pažnju javnosti, ističući važnost samostalnosti i snage žena u svakodnevnom životu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Svet u kojem danas živimo je iskvaren. Nekada su se cenile uspešne žene, one koje su sposobne da stvore novac za budućnost svoje porodice. Danas su takve žene manje cenjene, bez obzira što izgledaju "top". Zvali se vi Dragana Mirković ili ne, nikada nemojte dozvoliti da novac stečen u zajedništvu s partnerom ide preko njega. Potrudite se da novac ide isključivo preko vas - rekla je Ines, pa dodala:

- Moja baba je uvek govorila: "Budi dva koraka ispred muškarca s mislima, budi mudra i izbori se da novac u zajedništvu ide isključivo preko tebe". Dragana Mirković, uzdigni se tako daleko da retki mogu doći do tebe i ne skidaj nikada u životu osmeh na licu, bez obzira koje prepreke ti život nosi - poručila je ona za  24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading