DRAGANA MIRKOVIĆ REŠILA DA POKAŽE TONIJU ZUBE: Napokon prekinula tišinu, pa otkrila SUROVU istinu o braku sa Bijelićem!

Autor:

Zabava

29.03.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković konačno otkrila istinu o svom braku sa Tonijem Bijelićem.

DRAGANA MIRKOVIĆ REŠILA DA POKAŽE TONIJU ZUBE: Napokon prekinula tišinu, pa otkrila SUROVU istinu o braku sa Bijelićem!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Dragana Mirković nedavno je javnosti saopštila da je odlučila da stavi tačku na svoj dugogodišnji brak. Nakon 24 godine zajedničkog života, Dragana je odlučila da preseče i krene u novi životni period. U emisiji koja je usledila nakon ovog saopštenja, Dragana je otvoreno govorila o svojim razlozima i odluci da okonča brak.

Dragana je istakla da je ceo svoj život zasnivala na iskrenosti, te da oseća moralnu obavezu da se obrati javnosti povodom ove važne odluke. Istakla je da već duže vreme nije živela sa svojim suprugom i da su praktično vodili odvojene živote. Uprkos trudu da sačuva njihovu zajednicu, shvatila je da je bolje okončati nešto što već duže vreme ne funkcioniše.

Republika

Foto: Dragan Kadić, promo

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Ja se nisam udala za grofa, otisla sam u iznajmljenih 50 kvadrata, ali sa svojim imenom i prezimenom. Ne treba ti grof, sve same možemo, apsolutno mi niko nije trebao. Treba ti jedan divan čovek i dečica - rekla je Dragana u emisiji "Poželi pesmu".

Dragana je istakla da ostaje dosledna svojim principima i načinu života, te da će uvek gajiti poštovanje prema svom bivšem suprugu kao ocu svoje dece. Takođe, zamolila je medije da poštuju njihovu odluku i da ne povećavaju težinu trenutka kroz koji prolazi cela porodica.


Dragana je izrazila nadu da će se sledeći put obratiti javnosti sa mnogo lepšim vestima, a za sada se zahvalila na razumevanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading