ŠOK FOTKA RAZOTKRILA MUŽA DRAGANE MIRKOVIĆ: Evo gde se Toni nalazi nakon RAZVODA, uhvaćen u jeku skandala (FOTO)

Autor:

Zabava

29.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva objava muža Dragane Mirković nakon vesti o razvodu braka!

ŠOK FOTKA RAZOTKRILA MUŽA DRAGANE MIRKOVIĆ: Evo gde se Toni nalazi nakon RAZVODA, uhvaćen u jeku skandala (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Nakon što je folk pevačica Dragana Mirković obavestila javnost o podnošenju zahteva za razvod braka, njen suprug, biznismen Toni Bijelić oglasio se na društvenim mrežama. On je prvobitno deaktivirao svoj Instagram nalog, ali se sada vratio i podelio fotografiju iz jednog bečkog hotela, gde uživa u kafi i soku, uz muzičku numeru "My Way" kralja rokenrola Elvisa Prislija.

Republika

Foto: instagram.com/tonibijelic

Toni Bijelić otkrio gde se nalazi nakon razvoda

Podsećanja radi, Dragana je istakla da je njen odnos sa Tonijem već duže vreme bio narušen, te da su praktično živeli odvojene živote poslednje tri godine. Pevačica je priznala da je pokušala da spasu njihov brak zarad dobrobiti porodice, ali da je shvatila da je bolje staviti tačku na njihovu vezu.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote - priznala je Dragana, a potom dodala:

- Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana Mirković se razvodi od supruga Tonija Bijelića

- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - zaključila je folk zvezda nedavno u svom saopštenju za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading