HRVATSKI PEVAČ OCRNIO ĐORĐA DAVIDA: Opleo žestoko po rokeru, ovo mu NEĆE OPROSTITI!

Autor:

Zabava

15.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji učesnik takmičenja "Zvezde Granda" udario na mentora!

HRVATSKI PEVAČ OCRNIO ĐORĐA DAVIDA: Opleo žestoko po rokeru, ovo mu NEĆE OPROSTITI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đorđe David

Antonio Krištofić, nekadašnji finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koji dolazi iz Opatije, prisetio se svog učešća, te žestoko opleo po Đorđu Davidu.

- Ja sam bio u poslednjoj sezoni bez mentora. Stvarno nije bilo komentara koje bih zaboravio, recimo da je baš bilo "hejt" komentara na moj račun. Znam da me je u lajv emisiji u poslednjem superfinalu Đorđe David baš nagazio. Dan danas mi nije jasno zašto. Baljezgao je i pričao nebuloze o tome kako treba pevati - rekao je Krištofić, pa nastavio:

- Recimo divne komentare sam dobijao od Jelene Karleuše, Ane Bekute i Marije Šerifović. Ono što je meni onako ostalo urezano je komentar Jelene da joj je drago, a u tom trenutku je bilo samo jedan ili dva hrvatska takmičara, što dolazimo i što se takmičimo - istakao je Antonio za "Kurir TV".

Republika

Foto: Instagram.com

Antonio Krištofić

Inače, Đorđe je nedavno pohvalio Aleksandru Prijović, sa kojom je pozirao u Budvi. On je pred Novu godinu nastupao u Budvi, a Prija je najavila njegov nastup. Tada su i nastale fotke, a on nije krio koliko mu znači njen gest.

- Te noći kad smo stigli u Budvu 30.12.2023. u ponoć, Blaško nas je napoijo i nahranio. A Aleksandra Prijović nas najavila i izvela na scenu ispred publike! Hvala vam do neba u ime ekipe! – poručio je Đole u opisu fotografije na kojoj pozira sa Prijom.

Republika

Foto: instagram djordje david

Prija i Đorđe David

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading