ZGODNI PEVAČ SE VRATIO NAKON SKANDALA: Razvezao jezik i žestoko potkačio BIVŠE!

Autor:

Zabava

15.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Pajić izašao iz medijske ilegala, pa progovorio o skandalu nakon kog se povukao iz javnosti!

ZGODNI PEVAČ SE VRATIO NAKON SKANDALA: Razvezao jezik i žestoko potkačio BIVŠE!

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić

Talentovani mladi pevač i influenser Sergej Pajić, pobednik pete sezone "Pinkovih zvezdica", povukao se iz javnosti nakon skandala sa bivšom devojkom. Ona je krila trudnoću, a kad se porodila, Sergej je saznao da je rodila dete drugom muškarcu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić se transformisao nakon skandala

- Nakon tog skandala sa bivšom sam isključio telefon na dvadeset dana. Nisam mogao da ga koristim koliko sam poziva imao. Nisam bio ni za šta i provodio sam vreme samo sa porodicom. Kasnije sam shvatio da je to proces odrastanja, ali i da će tek biti udaraca koje donosi javni posao. Moja želja je da budem na samom vrhu muzičke scene, pa sam što pre morao da prihvatim situacije koje nisu prijatne i ne idu uz moju prirodu. Bivša prijateljstva, ljubavi i skandale sam ostavio u prošlosti i danas sam zahvalan na tome - ispričao je Sergej, pa dodao:

- Nikada više neću dopustiti da se povučem u sebe i sa muzičke scene zbog privatnih problema koji zapravo nisu ni bili toliko veliki koliko sam ja želeo da smirim glavu. Kada sve saberem i oduzmem, čovek mora sam da razbije glavu o zid da bi nešto iz toga izuvkao. Sećam se koliko puta su me roditelji savetovali oko nekih devojaka, ali nisam slušao. Pustili su me da to sam prođem jer od toga nema bolje škole. Uvek sam bio impuslivan, radio i govorio ono što mi u tom trenutku dođe. Vremenom sam samo naučio kada treba, a kada ne da reagujem - dodao je on za "Alo!".

Republika

Foto: Republika TV

Sergej Pajić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading