SKIJANJE U DONJEM VEŠU: Ema Radujko prevazišla sve ikada objavljeno, pa podelila sadržaj od kog će vam popadati vilice!

Autor:

Zabava

07.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko nastavila je da šokira provokativnim snimcima i fotografijama na društvenim mrežama.

SKIJANJE U DONJEM VEŠU: Ema Radujko prevazišla sve ikada objavljeno, pa podelila sadržaj od kog će vam popadati vilice!

Foto: Instagram.com

Ema Radujko

Ema Radujko, mlada pevačica i influenserka, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim provokativnim sadržajem na društvenim mrežama. Ovoga puta, ona je objavila snimak devojke, koja skija samo u donjem vešu, te je mladoj Emi poslužila kao inspiracija.

Naime, Ema je novom objavom najavila ovakav sadržaj i objasnila publici da ih uskoro očekuje upravo ovakav snimak na njenom Instagram profilu, gde je veoma aktivna:

- Očekujte ovakve videe - napisala je Ema Radujko, uz ovaj snimak.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Iako je već navikla na razne reakcije na svoje objave, Ema je ovaj put izazvala pravu "erupciju", a njeni fanovi su pokazali koliko su nestrpljivi, pa su odmah krenuli da je ispituju za datum.

Da podsetimo, Ema je popularnost stekla putem TikToka, gde je objavljivala videe, na kojima igra u provokativnim izdanjima, a onda je otišla korak dalje, pa ostvarila i pevačku karijeru. Nedavno je izbacila svoj prvi album, koji je osvojio srca publike, a mlada pevačica sada uveliko nastupa.

Osim što je poznata po svom provokativnom sadržaju, Ema je takođe poznata i po ljubavnim vezama sa poznatim ličnostima. Ranije je bila u vezi sa fudbalerom reprezentacije Srbije, Urošem Račićem, ali ta veza je već davna prošlost. Sada se Ema fokusirala na svoju karijeru i dalje šokira javnost svojim izazovnim objavama.

Ona ne prestaje da iznenađuje svoje fanove i očigledno uživa u pažnji koju dobija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading