ĐANIJEVA ĆERKA PRISUTNE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Slavljenica donela odluku o kojoj bruje svi!

Autor:

Zabava

07.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Trajković danas proslavlja punoletstvo, a o njenim odlukama bruji javnost.

ĐANIJEVA ĆERKA PRISUTNE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Slavljenica donela odluku o kojoj bruje svi!

Foto: M.M./ATAImages

Sofija Trajković

Sofija Trajković, naslednica poznatog pevača Đanija i njegove supruge Slađe, danas je napunila 18 godina. Međutim, ova mlada dama nije se odlučila za klasično slavlje, već je odabrala da proslavi ovaj važan datum u jednom elitnom beogradskom restoranu. Sofija je svojim izgledom privukla pažnju, jer se pojavila u dugačkoj beloj haljini od šljokica, koja odiše elegancijom.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

 


Sa svojih 18 godina, Sofija je izrasla u pravu lepoticu, što ne čudi s obzirom na njene roditelje. Upravo zbog toga, za punoletstvo je od njih dobila poklon koji se ne viđa svakodnevno - stan u Beogradu na vodi. Iako je očekivala da će dobiti Porše, ona je ipak dobila stan, jer još nije položila vožnju. Ovaj poklon je iznenadio mnoge, ali je Sofijina majka otkrila da je to najbolje mesto za njenu naslednicu, jer će biti blizu svojih roditelja.
Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

 


Sofija je na svom slavlju bila okružena porodicom i prijateljima, a dekoracija koju je sama birala bila je u skladu sa njenim ukusom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading