"MILE KITIĆ ŽELI DA BUDE GAS" Folker krenuo Desingericinim stopama - udara ljude iz publike PATIKOM po glavi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.09.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo šok snimak Mileta Kitića, krenuo Desingericinim stopama!

"MILE KITIĆ ŽELI DA BUDE GAS" Folker krenuo Desingericinim stopama - udara ljude iz publike PATIKOM po glavi! (VIDEO)

Foto: ATA Images

mile

Skandalozni reper Dragomir Despić Desingerica napravio je ovog leta haos u Budvi, kad je na nastupu udarao ljude u publici patikom, što je šokiralo ceo region. Na ovaj potez se sada oglasio folker Mile Kitić.

Republika

Foto: TikTok.com

Mile udara publiku patikama

Pevač se na jednom od poslednjih nastupa izuo i poput Desingerice krenuo da udara publiku patikom, a snimak je osvanuo na društvenoj mreži TikTok.

Republika

Foto: TikTok.com

Mile udara publiku patikama

"Šta uradi Desingerica od čoveka", "Duet u najavi", "Mile hoće da bude gas", "Mile je gas", "Znači duet uskoro", "Desingerica na aparatima", "Niko nije bolji od originala", "Mile je službeno gas", "Mile nije c*va, bajo", "Ti nikad neće biti gas", "Mile, pretera ga", "Nadrogirani smradonja, otkad je počeo da vuče, više nije onaj stari Mile", samo su neki od komentara.

 

 

Desingerica je nedavno gostovao u emisiji "Amidži šou" i pričao o svom potezu.

- To nije krštenje, kao versko krštenje. To je "Desingerkrštenje". Ja to izrokam, da vam dođe do glave. Gledaš me i kažeš: "Da, da, da, to je to". Uče višu školu. Pljugica ne krsti, on peva, kao sa strane, kako se to kaže... Ja isteram te đavole iz tebe, đavoli nemaju veru. Dolaze mi sutra ljudi i kažu da im je bolje. To je spontano, ništa ne ide na papir, došlo je spontano, fabriči izađe iz tebe. Kad vidim da nema potrebe da se šije patikom, ja vratim. Ja osetim kad ima potrebe da išijem nekoga po glavi - rekao je Desingerica u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading