KARLEUŠA STIGLA IZ SVEMIRA: Korset u boji kože napravio opštu pometnju, a tek da vidite ČIZME od 3.500 evra - kao iz budućnosti (VIDEO)

Autor: P. R./O. B.

Zabava

22.08.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pojavila se na promociji svojih novih albuma, "Alfa" i "Omega" u izdanju koje je sve pristune ostavilo bez teksta!

 

 

Pevačica Jelena Karleuša izbacila je čak dva albuma, "Alfa" i "Omega", i to u razmaku od sedam dana, a na veliko iznenađenje javnost, pop zvezda je ovim povodom danas priredila konferenciju za medije, koja će ujedno biti i promocija njenih novih ostvarenja koji već uveliko obaraju rekorde na svim "striming" platformama.

Karleuša se na promociji, koja se održava na krovu jednog prestoničkog tržnog centra, pojavila u esktravagantnom kostimu u boji kože, a koji je ponela u jednom od vizuala koji prate album "Omega".

Jelena je, pored kostima, na sebi imala džinovske čizme modnog brenda "Windowsen" koje su svime odmah zapale za oko, a koje koštaju neverovatnih 3.456 evra. Takođe, Karleuša je ponela i modni šešir, koji je upotpunio njen futuristički autfit, za koji su mnogi upravo istakli da je kao "iz svemira".

Inače, na zakazanoj lokaciji čak pet "Jeleni" je dočekalo zvanice. Naime, pevačica je postavila crne lutke obučene u ekstravagantne kreacije koje je ona ponela u svom najnovijem video ostvarenju, ekranizaciji za numeru "Karli bič".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša promocija albuma

Inače, pored lutki koje su sve ostavile bez teksta, na krovu tržnog centra postavljen je i sto u crnoj i beloj boji, a kao specijalitet služiće se, ni manje, ni više, već "Karli đus", koji je nedavno zbog kontroverznog značenja podigao javnost "na noge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading