KARLEUŠA OBJAVILA "OMEGU": Duet sa Devitom EKSPLODIRAO na startu, a evo šta se desilo sa "La Bombom"

Autor:

Zabava

20.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izbacila 12. studijski album samo par dana nakon izlaska albuma "Alfa"!

KARLEUŠA OBJAVILA "OMEGU": Duet sa Devitom EKSPLODIRAO na startu, a evo šta se desilo sa "La Bombom"

Foto: Youtube.com/Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša je pre dva dana proslavila svoj 45. rođendan i obradovala svoje fanove, koje je iznenadila objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, samo par dana nakon izbacivanja 11. studijskog albuma "Alfa", Jelena je otkrila da izbacuje i 12. album, koji nosi naziv "Omega".

- Dragi moji, hvala na moru impresija, utisaka, pregleda, čestitki! Želela sam da i ja vas iznenadim za svoj rodjendan i najavim vam moj 12. studijski album, “OMEGA”, na kom sam radila paralelno sve vreme. Predstavljam vam COVER ART albuma “OMEGA” koji je celina za sebe, estetski i zanrovski nesto potpuno drugacije od albuma ALPHA i pojavice se online 20. AVGUSTA. Presave link nalazi se u opisu profila - napisala je Jelena u okviru ove objave.

Album je izbacila danas tačno u podne. Na albumu su se našle pesme "Minut", "Romane MIX", "XY", "Ludilo", "Romane", "Abu Dabi", "Ja", ali i duet sa Devitom, pesma koja nosi ime "Nepogrešivo", kao i "La Bomba," koju je najavljivala godinama i koju je otpevala na španskom jeziku. Mnogi su mislili da je Jelena odustala od ove pesme, ali se ipak našla na njenom novom albumu.

Republika

Foto: Youtube.com/Jelena Karleuša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading