VELIKO PRIZNANJE NAŠE PEVAČICE: Mina Kostić otvorila dušu, OVO niko nije znao o njoj!

Autor:

Zabava

09.08.2023

05:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić otkrila ko joj se našao na početku karijere

VELIKO PRIZNANJE NAŠE PEVAČICE: Mina Kostić otvorila dušu, OVO niko nije znao o njoj!

Foto: Republika.rs

Folk pevačica Mina Kostić otkrila je da joj je koleginica Vesna Zmijanac pomogla na početku karijere, zbog čega je i danas veoma ceni i poštuje, pa potom ispričala da su se njih dve upoznale.

Foto: ATA Images/M.M.

Vesna Zmijanac

 

Naime, Mina je istakla da je Zmijančeva bila široke ruke, te da joj je jednom prilikom dala ceo honorar, a da nije ni trepnula. Takođe joj je poklonila pesmu koja se našla na Kostićkinom prvom albumu.


- Otkriću vam jednu tajnu, pevala sam u Švajcarskoj od 1997. do 2000, a 1999, kada je u Srbiji bilo bombardovanje, tu su dolazili svi pevači da gostuju u čuvenoj diskoteci. Vesna je tada nastupala i ja sam uzela mikrofon da pevam, a ona me slušala. Pitala me odakle sam, ja sam rekla da sam iz Beograda i onda mi je dala ceo svoj honorar. Dala mi je i jednu pesmu "Grešnice", koja je, na kraju, završila na mom albumu - ispričala je Mina, i to pred Vesnom, u jednoj emisiji.
Zmijančeva se takođe prisetila ove situacije, pa opisala kako je to izgledalo iz njenog ugla.


- Ja sam sletela u Cirih i po mene niko nije došao. Trebalo je da idem u jedan hotel, ne pitajte šta je bilo, haos. Znala sam da ona peva u toj diskoteci i kažem dajte mi honorar od onog datuma što treba da radim i ja sam njoj dala, ona peva ubija. Zarađivala sam baš dosta - rekla je Vesna u pomenutoj emisiji kako je častila mlađu koleginicu, za koju je tada prvi put čula.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading