KAD PADNEM U KREVET, TO JE MOJ KRAJ: Vesna Zmijanac ne prihvata da joj je ŽIVOT UGROŽEN, zakazala američku turneju!

Autor:

Zabava

14.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija zabrinuta za zdravlje svoje majke!

KAD PADNEM U KREVET, TO JE MOJ KRAJ: Vesna Zmijanac ne prihvata da joj je ŽIVOT UGROŽEN, zakazala američku turneju!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesni Zmijanac su pre četiri meseca lekari spasili život ugradnjom bajpasa, a stigla ju je i druga muka - doživela je šlog i donedevno nije mogla da se osloni na nogu. Zvuči vrlo ozbiljno, ali Vesna to ne priznaje i već uveliko nastupa.

Terapije su joj pomogle, ali doktori je mole da se ne igra i ne preteruje, jer je rizik da se šlog i srčani udar ponove veliki. Vesna za to ne haje i tera po svom, pa iako se sporo kreće, nedavno je održala koncert u Bugarskoj, a ćerka Nikolija Jovanović se zgranula kad je čula da Vesna ide na američku turneju na jesen, prenosi "Svet".

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

- Žena ne može da miruje. Njen posao je njen život, ne radi ona što mora i što nema pare, već zato što je srećna dok je na sceni. Kaže: "Kad padnem u krevet, to je kraj, tad nema nazad". Ne forsira se kao ranije da svako veče nastupa po kafanama, nego peva koliko može i koliko joj prija - kaže za gorepomenuti medij Vesnina prijateljica i dodaje:

- Nikolija se jako brine za nju, ali svesna je da je Vesni posao jedini lek. Poludela je kada je čula da u septembru ide na američku turneju, plaši se kako će podneti toliki put i tolike nastupe. Vesna sad neće da ide na kon trolu, muka joj je od bolnica i pregleda. Prija joj njena Bukulja, tamo se leči. Dođu joj ljudi koje voli, uživa u prirodi, tamo je i kako kaže, bliže Bogu. Svesna je ona rizika, zna da joj je život na neki način u opasnosti, jer su je dve ozbiljne stvari pogodile u par dana, ali ona na ovo gleda kao na novu priliku, koju joj je Bog dao i hoće da uživa, a ne da kuka i da obilazi lekare. Opet je izašla kao pobednik, što i jeste - završava pevačicina prijateljica.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Nikolija Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading