"TREBA JE UBITI" Nikolija dobija STRAVIČNE pretnje i uvrede

Autor:

Zabava

21.06.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu i dalje krive za raspad Reljine grupe, a trpi uvrede i na račun izgleda!

"TREBA JE UBITI" Nikolija dobija STRAVIČNE pretnje i uvrede

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, danas je imala trenutak iskrenosti na društvenoj mreži Tviter. Ona se obratila svojim pratiocima, otkrila da je i dalje krive za raspad "Elitnih odreda" u kojoj je bio njen suprug Relja Popović, a onda progovorila i o uvredama na račun izgleda. Sve se desilo nakon nekoliko prozivki koje je dobila na račun nove pesme.

 

 

- Donela sam vam novi zvuk pre 10 godina, bila jedini ženski artist ovog žanra u muškom svetu, to mi je tad “mama platila” - OK! Ređala sam hitove svake godine : “Prodala se, prešla u folk, fuj!” - OK! Zaljubila sam se u čoveka s kojim sam već 9 godina : “Rasturila grupu - ku***tina, treba je ubiti” - OK! Celu svoju karijeru sve sama plaćam, nisam ničiji projekat, živim od svoje muzike - uradim pesme za svoju dušu : “Ovo je užas, vrati se na staro” - OK - započela je Nikolija, pa dodala:

- “Ne slika decu, šta glumi?”, “Ugoj se, vidi na šta ličiš!”, “Nikad nećes biti kao mama” - OKEJ! Nikada vam nisam svima bila po meri, sa uvredama sam naučila da živim “jer to je deo javnog posla”. Na mržnju nikad neću odgovoriti mržnjom. Nikad neću mahati parama koje sam zaradila. Nikad neću probati da se dopadnem vama koji mi uredno servirate mržnju već više od deceniju. Vi ste Tviter komentar, a moj život su moja porodica, ljubav koja me okružuje, kao i muzika koju radim. Želim vam svima da budete “neuspešni” kao ja i bićete srećni u životu, verujte mi. Niki - napisala je ona na Tviteru.

Najverniji fanovi su odmah stali u njenu obranu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nikolija i Relja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading