KO JE REPER KOJI JE IMAO JEZIVI UDES? Desingerica dve godine ŠOKIRA javnost skandaloznim izjavama i nastupima

Autor:

Zabava

14.07.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica je deo kontroverznog dvojca, a nedavno im je zabranjeno da nastupaju u Prijedoru!

KO JE REPER KOJI JE IMAO JEZIVI UDES? Desingerica dve godine ŠOKIRA javnost skandaloznim izjavama i nastupima

Foto: PrintscreenInstagram

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, doživeo je saobraćajnu nezgodu sa svojom partnerkom. On je sleteo kolima s puta, a na sreću niko nije bio povređen.

Reper se oglasio, otkrio da je neispavan vozio 140 kilometara na sat, kao i da ga je spasilo to što je vezao pojas, što inače ne radi. Javnost se šokirala kad je ugledala snimak koji je objavio, gde moli za pomoć nakon udesa.

- Neka neko pozove Hitnu pomoć ili policiju, molim vas, ne znam ni gde sam, nema puta nigde! Bukvalno smo sleteli ne znam ni ja gde! Ugasiće nam se telefoni - vikao je reper.

Republika

Foto: Printscreen/TikTok/ATA Images

Desingerica

KO JE DESINGERICA?

Kontroverzni reper je rođen u Beogradu 1993. godine. Od malih nogu se bavio košarkom, a od 2019. godine i tetoviranjem i ima svoj tatu studio. Muzičku karijeru je započeo prošle godine sa Lukom Bijelovićem, koji je poznatiji kao Pljugica. Najveći nastup bio im je na festivalu "Belgrade Music Week", kad su nastupali pred nekoliko desetina hiljada ljudi.

Kontroverzni dvojac poznat je i po šokantnim nastupa, a nedavno im je otkazan jedan u Prijedoru zbog, kako su naveli u Gradskoj upravi, promovisanja vrednosti koje nisu primerene omladini.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Desingerica

Reper je nedavno izazvao buru u javnosti izjavom da je uloga muškaraca da prevaspitaju žene.

- Ono, pranje sudova, presvlačenje deteta, to sve žena radi, brate. normalno, žensko je, je**m mu mater, ne mogu ja da čistim bebu i ta sr**a. Ja sam tu da je volim. Ne mogu. Ja sam tu da volim i da, bajo njoj priuštim sve što treba da ima i više od toga, ako treba. I da je vaspitaš ako treba, normalno - izjavio je u jednoj emisiji.

Potom je šokirao kad je na nastupu pevao pesmu Zokija Šumadinca, dok se dodirivao po bradavicama.

Republika

Foto: TikTok.com/___simke___

Desingerica

A na gorepomenutom nastupu na festivalu, pred omladinom je simulirao s*ks, polivajući se pivom i stavljajući limenke na polni organ.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Desingerica i Pljugica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading