DRAMA NA PUTU U ČAČKU KOJA JE UMALO KOŠTALA ŽIVOTA JEDNOG ČOVEKA! Sve je počelo ubodom insekta, a završeno intervencijom policajaca!

Autor:

Vesti

28.04.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MUP Srbije je na Instagramu podelio detalje ovog nesvakidašnjeg događaja.

DRAMA NA PUTU U ČAČKU KOJA JE UMALO KOŠTALA ŽIVOTA JEDNOG ČOVEKA! Sve je počelo ubodom insekta, a završeno intervencijom policajaca!

Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije

Nikola Šipetić i Darko Simeunović, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave Čačak, spasli su život slučajnom prolazniku.

 

Prolaznik ih je zaustavio jer mu se slošilo nakon uboda pčele. Policajci su brzom reakcijom pokazali kako uvek stoje na raspolaganju svojim sugrađanima.

 

MUP Srbije je na Instagramu podelio detalje ovog događaja.

- Naše kolege iz saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, Šipetić Nikola i Simeunović Darko, još jednom su pokazali da su policijski službenici uvek tu za svoje sugrađane, spremni da hitno reaguju i pomognu. Šipetić i Simeunović, tokom redovne kontrole saobraćaja u Preljini, sugrađanina koji im je zatražio pomoć zbog ujeda pčele, odmah su smestili u svoj službeni auto i uputili se ka bolnici. S obzirom da je čovek tokom vožnje izgubio svest, najverovatnije usled anafilaktičkog šoka, naš kolega je zaustavio vozilo hitne pomoći koje je naišlo u tom trenutku i time sugrađaninu spasio život - rekli su iz MUP-a.

Podsećamo, i prošlog leta u Čačku se odigrala velika drama kada je roj pčela najpre izubadao čoveka, a onda i lekare hitne pomoći koji su došli na intervenciju.

- Čovek je na telu imao više od 100 uboda, čekao je pomoć opkoljen rojem pčela. Kolega kaže da je haos nastao kada su pokušali da ga unesu u sanitet, tada su razjarene pčele počele i njih da jure i ujedaju - ispričao je jedan kolega čačanskih lekara. On navodi da je kompletna ekipa zajedno s pacijentom u Urgentni centar došla izujedana.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading