U TOMOVIĆEVU SLIKU SVI BULJE I NE VERUJU: Vladimir plivao za Časni krst, a devojke ne skidaju pogled sa njegovog tela! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović plivao je za Časni krst!

U TOMOVIĆEVU SLIKU SVI BULJE I NE VERUJU: Vladimir plivao za Časni krst, a devojke ne skidaju pogled sa njegovog tela! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivši rijaliti učesnik iz ,,Zadruge" Vladimir Tomović plivao je za Časni krst u Baru čime se pohvalio na Instagram profilu fotografijom. 

 

 

Kršni Crnogorac je objavio fotografiju sa plaže, a u ruci je držao Časni krst, a komentari su se nizali jedan za drugim. 

- Bogojavljenje 19.1.2023. Bog se javi-Vaistinu se javi - napisao je Tomović uz fotografiju.

 

 

Podsetimo, Vladimir Tomović nakon poslednje diskvalifikacije iz rijalitija ,,Zadruga" potpuno se povukao iz javnosti, nije gostovao po emisijama, jer je odlučio da se okrene privatnom životu. Pokrenuo je sopstveni biznis, koji mu se isplatio, no, mnogi obožavaoci rijaliti formata i dalje se nadaju da će se desiti preokret i da će Tomović još jednom ući u Zadrugu.

Pored Tomovića, za Časni krst plivao je i Mladen Vuletić, koji se takođe pohvalio na Instagramu fotografijom. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading