PREŽIVELA SAM VELIKU TRAUMU: Jovana Jeremić progovorila o PRETNJAMA koje je dobijala, pa otkrila kako se oseća posle svega

Autor:

Zabava

01.09.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o neprijatnosti koju je doživela kada joj je muškarac nepoznat javnosti slao preteće poruke.

PREŽIVELA SAM VELIKU TRAUMU: Jovana Jeremić progovorila o PRETNJAMA koje je dobijala, pa otkrila kako se oseća posle svega

Foto: Nikola Mutić

Jovana Jeremić

Jovana je tada u priču umešala dve starlete - Maju Marinković i Tamaru Đurić, a kasnije je istakla kako je izvesni S. M. iz Apatina priznao krivicu i da će dobiti 6 meseci kućnog pritvora.

Voditeljka je sada iznela nove detalje i ispričala da je na slučaj stavljena tačka, kao i da je dečko koji joj je slao poruke osuđen, ali, kako kaže, traume i dalje postoje.

- Sasvim okej. Te traume koje postoje ostale su jer to ne može da nestane jer je velika trauma bila, ali mi je bilo lakše kad sam ga susrela, kad sam ga videla oči u oči i kad sam videla koji profil dečaka je u pitanju - rekla je voditeljka za Pink.rs, pa otkrila da li su pretpostavke ko ga je poslao bile tačne:

Foto: RTV PINK/printscreen

Jovana Jeremić

 

- Znam ja ko je to. Između ostalog, nezvanično ja to znam, tako da i on se meni izvinio.

Voditeljka je ovom prilikom otkrila i koji je, po njenom mišljenju, bio motiv pretnji.

- Nismo o tome pričali. Možda i jesmo, ali ja neću o tome pričati. On je bio jako iskren prema meni i to je sasvim dovoljno. Dečko je apsolutno bio na mestu - rekla je Jovana za Pink, a potom ispričala kako se oseća nakon svega.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

 


- Ja sam njemu oprostila. Oprostila sam svakome ko je pokušao da mi nanese zlo jer će ih sudbina i život postaviti na mesto gde treba da budu - zaključila je Jovana za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading