ZAPLENJENO 65,5 KILOGRAMA KANABISA U ČOKOLADI: Policija raspisala potragu za dve osumnjičene osobe

Autor:

Svet

12.05.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je raspisala potragu za dve osobe, identifikovane kao N.M. star 42 godine i B.M. star 37 godina.

ZAPLENJENO 65,5 KILOGRAMA KANABISA U ČOKOLADI: Policija raspisala potragu za dve osumnjičene osobe

Foto: Shutterstock

Albanska policija je otkrila tunel u naselju Skenderbeg u Skadru gde je kriminalna grupa skladištila kanabis.

Na konferenciji za novinare saopšteno je da je zaplenjeno 65,5 kilograma marihuane u obliku čokolade i 35 kilograma kanabisa u flašama, preneo je Albanian post.

Policija je raspisala potragu za dve osobe, identifikovane kao N.M. star 42 godine i B.M. star 37 godina.

- Sumnja se da su deo grupe koja se bavi proizvodnjom i prodajom kanabisa. U prvim smo fazama istrage - rekao je direktor policije u Skadru na konferenciji za novinare.

Podsetimo, inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu su uhapsili M.R. (36) iz Užica zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U akciji na Zlatiboru, na lokalnom putu Vodice – Ljubiš, u vozilu ford kojim je upravljao osumnjičeni pronađeno je više od kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, potvrđeno je u Policijskoj upravi Užice.

- Policija je, na Zlatiboru, na lokalnom putu Vodice – Ljubiš, u vozilu ford kojim je upravljao osumnjičeni pronašla više od kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana - potvrđen je u Policijskoj upravi Užice.

Osumnjičenom M.R. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu. Ova akcija predstavlja važan korak u suzbijanju neovlašćene proizvodnje i distribucije opojnih droga na području Užica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading