ISPLIVALE FOTKE SA "SVADBE GORANA BOGDANA"! Poznatom glumcu NIJE DO ŽIVOTA, MLADA nije skrivala BES, javnost ostala u ŠOKU, a onda je otkriveno OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene iz novog filma Gorana Bogdana sa "svadbe" napravile haos na društvenim mrežama.

ISPLIVALE FOTKE SA "SVADBE GORANA BOGDANA"! Poznatom glumcu NIJE DO ŽIVOTA, MLADA nije skrivala BES, javnost ostala u ŠOKU, a onda je otkriveno OVO! (FOTO)

Foto: youtube.com/FEST Belgrade

Goran Bogdan poznati hrvatski glumac je u dugogodišnjoj vezi sa koleginicom iz Srbije Jovanom Stojiljković, a budući da svoj privatni život ljubomorno čuva, mreže su se usijale kad su isplivale slike sa svadbe poznatog glumca, svi su ostali u šoku, ali je ipak otkriveno da je scena iz novog filma. 

Republika

Foto: Instagram pritscreen

Scena svadbe iz filma, Goran Bogdan i Thana Lazović

 

Informacija da je glumac stao na ludi kamen raširila se po društvenim mrežama, a odatle je i potekla. Naime, za to su krive fotografije sa seta novog filma "Živi i Zdravi" reditelja Ivana Marinovića, koji se ovih dana na crnogorskom primorju snima, piše Story.

Republika

Foto: Instagram pritscreen

Scena svadbe iz filma

 

Goran, naravno, u ulozi je mladoženje, dok njegova koleginica Tihana Lazović igra mladu, a ono što su svi primetili jeste da se u tim ulogama njih dvoje odlično zabavljaju. Čitava ekipa koju čine još i Dragana Dabović, Mirjana Joković... preponosni su na projekat, čije delove su odmah podelili sa pratiocima, a posebno su svima bili zanimljivi kadrovi sa venčanja, za koje je Bogdan čak morao da koriguje i frizuru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
DžO

24.05.2022 16:30

Il je Goran il je Bogdan odlučite se.