ŽENI PALO DRVO NA GLAVU, ČOVEKU NA AUTOMOBIL U POKRETU, URNISAN CEO PARKING...! Nevreme praćeno košavom pravi haos po Beogradu! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Vesti

16.05.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša još pada u nekim delovima Beograda, a ohrabruju prognoze meteorologa da će košava sutra uveče da se stiša.

ŽENI PALO DRVO NA GLAVU, ČOVEKU NA AUTOMOBIL U POKRETU, URNISAN CEO PARKING...! Nevreme praćeno košavom pravi haos po Beogradu! (VIDEO/FOTO)

Foto: printscreen/instagram/192_rs

Popodnevna oluja praćena jakom košavom koja je zahvatila danas Beograd ostavila je za sobom razne posledice širom grada.

 

Na levoj obali Dunava, tačnije u Borči, stablo je palo na putnički automobil, dok su svedoci izjavili da je automobil bio u pokretu u trenutku incidenta. Srećom, nema povređenih osoba, ali je materijalna šteta evidentna.

 

 

Prašina i haos na Autokomandi
 

Na Autokomandi, jaki vetrovi su podigli prašinu i izazvali haos. Snimak koji je podelila Instagram stranica 192_rs prikazuje bilbord bez kamere, koja je najverovatnije odvaljena usled jakih naleta vetra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ovaj događaj izazvao je lavinu duhovitih komentara na društvenim mrežama, a korisnici su je nazvali "Bandži džamp" kamerom, "poskok" kamerom i "360" kamerom.
 

 

Drvo palo na automobile kod stare okretnice tramvaja
 

U drugim delovima grada, situacija nije bila ništa bolja. Drvo je palo na parkirane automobile kod stare okretnice tramvaja, kod Kluza, na Zvezdari.

 

Ovo je samo jedan od primera kako su jaki vetrovi i nevreme ostavili traga na infrastrukturi grada.

 

Drvo palo ženi na glavu

Jedna krošnja drveta obrušila se danas oko 12.30 na trotoar u zoni okretnice autobuske linije 26 u naselju Braće Jerković i povredila ženu, saznaje "Telegraf".

Intervenisala je ekipa Hitne pomoći.


Oluja je iznenadila mnoge Beograđane i ostavila za sobom razne nezgode. Kiša još pada u nekim delovima Beograda, a ohrabruju prognoze meteorologa da će košava sutra uveče da se stiša. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading