ONI SU NAJPLAĆENIJI PEVAČI MLAĐE GENERACIJE: Slike sa početka karijere bi najradije SPALILI! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

11.12.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi naši estradnjaci da mogu verovatno bi slike sa početka karijere spalili. Napredovanjem u poslu, velikom zaradom s godinama mogli su sebi da priušte razne estecke zahvate, što ih danas kada uporedimo slike sa početka njihovih karijera čine ne prepoznatljivima.

ONI SU NAJPLAĆENIJI PEVAČI MLAĐE GENERACIJE: Slike sa početka karijere bi najradije SPALILI! (VIDEO)

Foto: Printskrin/zvezdegranda

 Svoju slavu i popularnost su stekli preko takmičenja za "Zvezde Granda".Danas su najplaćeniji pevači mlađe generacije na estradnoj sceni, a kao deca su se prvi put pojavili na muzičkoj sceni. Iako su popularnost i zadra uticali i na njihov fizički izgled mnogi od njih bi danas svoje slike sa početka karijere spalili. Zato krenimo redom. 

DARKO LAZIĆ  

Darko Lazić se prvi put na audiciji pojavio davne 2006. godine kao dečak od 15. godina, tada još uvek nije mutirao. Samo gdoinu dana kasnije pojavio se ponovo, i svi su bili iznenađeni promenom. Pobedu je odneo 2009. na finalu u beogradskoj areni. Iako je od prvog dana karijere do danas drastično menjao svoj fizički izgled, više je nego očigledno da se pevač ne bi hvalio svojm fotografijom prvog pojavljivanja. 

Foto: Printskrin/zvezdegranda

Darko Latić, sa početka karijere

 

MILICA TODOROVIĆ 


Pevačica Milica Todorović pojavila se prvi put na takmičenju za Zvezde Granda sa samo 13.godina. Slatka devojčica iz Kruševca nije mogla da sakrije tremu. 
2005. godine odnela je pobedu u ovom takmičenju. Njenu karijeru obeležile su razne ljubavne afere, a ko bi rekao da će tako biti kada pogleda fotografiju iz 2000 i neke godine.
Republika

Foto: Printskrin/zvezdegranda

Milica Todorović, sa početka karijere

 

RADA MANOJLOVIĆ

Rada Manojlović nije krila da se iz šatora pojavila na audiciji. Prvi put se pojavila na sceni 2003. godine ali tada nije prošla. Ali, već 2007. došla je do finala gde je zauzela drugo mesto. Danas iako je popularna pevačica često svojim izjavama skreće pažnju na sebe više nego pevanjem. 

Foto: Printskrin/zvezdegranda

Rada Manojlović, sa početka karijere

 

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ

Aleksandra Prijović danas je jedna od najangažovaniji i najtraženijih pevačica mlađe generacije. Njena promena od prvog pojavljivanja na audiciji je drastična. Pevačica je godinama na sebi radila estecke intervencije, što je veoma vidljivo. Pa, mislimo da je ona baš jedna od onih koja bi svoje slike sa početka karijere rado spalila. 

Republika

Foto: Printskrin/zvezdegranda

Aleksandra Prijović, sa početka karijere

 

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ

Aleksandra Mladnović svoju sreću okušala je prvi put 2005. godine sa samo 11. godina. Sladak devojčurak osvojio je srca publike. Iako se na grandovoj sceni pojavila čak četiri puta, nije gubila samopuzdanje i želju da uspe. Iako je njene slika sa početka karijere nastala dok je još bila dete mislimo da Mladenovićka nema čega da se stidi. 

Foto: Printskrin/zvezdegranda

Aleksandra Mladenović, sa početka karijere

 

MILICA PAVLOVIĆ 


Pevačica Milica Pavlović verovatno da može spalila bi sliku sa prve audicije. Iako je pevačica koja je uspela iako su je mnogi sputavali u tome. Njena promena je ite kako vidljiva. 
Milica je pažnju privukla 2011. iako se nekoliko godidina ranije pojavila na audiciji u Leskovcu.  Danas je popularna pevačica, njen izgled je drastično drugačiji, aoprobala se i kao glumica u seriji "Pevačica".

Republika

Foto: Printskrin/zvezdegranda

Milica Pavlović, sa početka karijere

 

Video sa fotografijama našim estradnjaka možete pogledati u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading