DEČAK POKUŠAO DA POBEGNE DRUGOVIMA, A ONDA JE POKOŠEN! Isplivali novi detalji jezive saobraćajke na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

12.05.2024

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari u Urgentnom centru se bore za život mališana.

DEČAK POKUŠAO DA POBEGNE DRUGOVIMA, A ONDA JE POKOŠEN! Isplivali novi detalji jezive saobraćajke na Novom Beogradu!

Foto: shutterstock

Sinoćnja saobraćajna nesreća na Novom Beogradu šokirala je javnost, a posebno je potresna činjenica da je teško povređen dečak svega deset godina starosti. Nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Nehruove, a sada se lekari u Urgentnom centru bore za život malog pacijenta, prenosi Blic.

Očevici su opisali dramatičan trenutak koji je prethodio nesreći. Prema rečima prodavačice iz obližnje pekare, grupa dečaka je bila usplahirena i prepirala se dok su jeli u pekari. Nakon što su izašli, nastavili su raspravu prelazeći ulicu na trotinetima.

- Bio je sa drugarima u pekari, jeli su pa su izašli, bili su usplahireni, prepirali su se oko nečega. Išli su preko ulice trotinetom - opisuje stravičan događaj prodavačica iz obližnje pekare.

 

 

U jednom trenutku, jedan od dečaka je pokušao da pobegne od drugova, uzimajući drugu 200 dinara i krećući se trotinetom. U tom trenutku, vozilo marke "pežo" je udarilo dečaka, ostavljajući ga u teškom stanju.

U trenutku udarca, svedoci kažu da je dečak odleteo nekoliko metara na asfalt. Uz ženu koja je upravljala vozilom, u tom trenutku su bila i druga deca. Dečak je prevezen na Institut za majku i dete.

Istragu o ovoj tragičnoj nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo, dok su lekari u Urgentnom centru angažovani na pružanju neophodne medicinske pomoći dečaku. Hitnost situacije dodatno naglašava činjenica da se lekari sada bore za život malog pacijenta, čija sudbina i dalje ostaje neizvesna.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading