LAĆA MISLIO O SVAKOM DETALJU NA MEMORIJALNOM SKUPU! Evo ko je sve došao da oda počast Marini Tucaković!

Autor:

Zabava

24.11.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća.

LAĆA MISLIO O SVAKOM DETALJU NA MEMORIJALNOM SKUPU! Evo ko je sve došao da oda počast Marini Tucaković!

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv

Marina Tucaković koja je preminula 19. septembra u 67. godini, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu. Njena poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Foto: Republika.rs

Marina Tucaković sahrana

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća. Memorijalni skup u čast Marine Tucaković počinje u 14 sati u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, ulica Dragoslava Jovanovića 2, a za ovaj bitan događaj njen ožalošćeni sin je odlučio da moderator skupa bude Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, direktorka "Službenog glasnika" i Ana Bekuta.

Među prvima koji su pristigli na ovaj memorijalni skup je bila i poznata Nataša Bekvalac, koja je bila veliki poštovalac Tucakovićkinog rada, a ubrzo potom i njen ožalošćeni suprug Futa, koji je bio vidno utučen, zbog gubitka svoje najvoljenije.

 

Podsetimo, slavna kantautorka Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti. Marini je rak dojke dijagnostikovan u februaru 2018. godine, a mukotrpnu borbu podnosila je visoko podignute glave, a javnost nije ni predpostavljala, s kakvom bitkom je Tucakovićeva vodila rat. Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading