TVRDI DA SU "RODITELJI MRTVI ZA NJEGA", NE ŽELI DECU, ŽIVI SA KLONIRANIM PSIMA...! Novi predsednik Argentine svaki dan iznenadi ponekom bizarnom izjavom, a evo zašto ŽENE NE PRIMA U KUĆU!

Autor:

Svet

23.11.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novoizabrani predsednik Argentine Havijer Milej, izazvao je burnu reakciju javnosti kada je otkrio detalje iz svoje porodične prošlosti.

TVRDI DA SU "RODITELJI MRTVI ZA NJEGA", NE ŽELI DECU, ŽIVI SA KLONIRANIM PSIMA...! Novi predsednik Argentine svaki dan iznenadi ponekom bizarnom izjavom, a evo zašto ŽENE NE PRIMA U KUĆU!

Foto: LUIS ROBAYO / AFP / Profimedia

Naime, Havijer Milej je izjavio da ga otac fizički i psihički maltretirao, a da je majka sve to gledala i ćutala zbog čega je smatra saučesnikom. Zbog toga i tvrdi da su njegovi "roditelji mrtvi za njega".

 

 

Koliko ga je otac tukao i kako je on to sve doživljao najbolje pokazuje podatak da se seća svakog datuma zlostavljanja.

- Moj otac je s*** po meni. Ne mogu da zaboravim jedne batine što sam dobio od njega 2. aprila 1982. godine kada sam imao 11 godina. Dobio je napad besa, počeo je da me udara i šutira. Šutirao me je po kuhinji. Kada sam porastao, prestao je da me udara, ali me je psihički maltretirao - rekao je Milej.

- Eto, recimo dok sam bio na fakultetu, psihički me maltretirao. Nisam imao novca, nije mi ga ni davao. Bio sam nervozan dok sam studirao, baš u vreme kada sam bio pod najvećim stresom se dogodilo maltretiranje. Moja majka je samo ćutala, na taj način je postala saučesnik  - istakao je.

Kao svoju porodicu priznaje samo svoju sestru, za koju kaže da je neverovatna i da je kao i ona trpela zlostavljanje roditelja, i svoje klonirane pse


Milej je istakao da ga je zlostavljanje koje je pretrpeo u detinjstvu oblikovalo i ojačalo njegovu ličnost, te da je sada velika razlika između njega kao 11-godišnjeg deteta koje se plašilo oca i čoveka "diva" od sto kilograma i skoro dva metra.

Takođe, istakao je da se ne vidi u ulozi oca i da ima posebnu dinamiku života, te se sastaje sa "razvedenim ženama sa decom" i osobama sa kojima se dobro provede, ali da žene ne prima u svoju kuću.

- Doveo sam kući jednu devojku, sa kojom sam izlazio, i nju je jako uznemirio moj pas jer je prošao kroz sobu i uradio stvari koje ne bi trebalo tu da obavlja. Tada sam rešio da nijedna žena ne uđe više u moj dom - rekao je Milej.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading