OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UPUCAO RADA TRAJKOVSKOG: Policija izdala hitan apel svim građanima

Autor:

Svet

24.10.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upucani muškarac od ranije poznat policijij.

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE UPUCAO RADA TRAJKOVSKOG: Policija izdala hitan apel svim građanima

Foto: Printskrin/MVR

Policija Severne Makedonija objavila je fotografiju muškarca, osumnjičenog da je danas popodne pucao i ranio dve osobe u tržnom centru East Gate u Skoplju.

"Pozivamo sve građane da, ukoliko primete ovo lice, ili imaju bilo kakva saznanja o njemu ili korisne informacije koje mogu pomoći u istrazi da se odmah jave najbližoj policijskoj stanici ili na brojeve telefona 192 ili 112", navodi se u saopštenju policije.

U pucnjavi je ranjen Rade Trajkovski Štekli, koji je od ranije poznat policiji, prenosi Telegraf.rs.

Trajkovski je ranije povezivan s ubistvom fudbalera Martina Januševa. On je, kako navode makedonski mediji, tada pobegao u Srbiju, odakle je izručen Severnoj Makedoniji. Međutim, nikad protiv njega nisu pronađeni dokaz i za ovo ubistvo nije krivično odgovarao.

Makedonski mediji pišu da je ovo drugi pokušaj likvidacije Trajkovskog u poslednjih nekoliko meseci.

Pre dva meseca, nepoznata osoba, pucala je iz automatskog oružja u automobil u kom se on nalazio. Tom prilikom nije povređen. Zanimljivo je to što se napad dogodio u istom tržnom centru, samo što je prvi bio u garaži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading