NAVIJAČI SU U ŠOKU! Objavio da PROPUŠTA Australijan open!

Autor:

Sport

09.12.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Nik Kirjos potvrdio je da neće igrati u Melburnu.

NAVIJAČI SU U ŠOKU! Objavio da PROPUŠTA Australijan open!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos i Novak Đoković

Veliki prijatelj Novaka Đokovića odlučio je da drugu godinu zaredom izostane od učešća na prvom grend slemu u sezoni.

Razloga za to su problemi sa kolenom. Nik Kirjos se povodom ove nemile vesti obratio svojim fanovima na društvenim mrežama, naglasivši da mu je veoma krivo ove odluke.

- Ovo je veoma razočaravajuće vreme za mene, ali neću moći da se takmičim na otvorenom od Australijan 2024. godine. Srce mi se cepa, imao sam toliko dobrih sećanja tamo. Samo želim da se vratim i da budem na vrhu svoje igre i za to mi treba još malo vremena - oglasio se Australijanac.

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Svojevremeno 13. reket ATP liste (24. oktobar 2016. godine) najveći uspeh na grend slemovima postigao je pre dve sezone, kada je igrao protiv Noleta finale Vimbldona i bio poražen posle preokreta rezultatom 3:1 (4:6, 6:3, 6:4, 7:6).

Što se tiče Australijan opena, Nik je "kod kuće" najbolji rezultat ostvario 2015. godine kada je stigao do četvrtfinala, gde ga je zaustavio kasniji finalista Britanac Endi Marej.

Prošle godine je stigao do četvrtfinala US opena, dok je od početka ove sezone odigrao samo jedan meč, zbog čega je ostao bez plasmana na svetskoj rang listi.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading