KIRJOS SE BAŠ NAPALIO: Kontroverzni teniser krenuo u AKCIJU JEZIKOM! "Brate, ovo deca gledaju"!

Autor: M. M.

Sport

26.11.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nik ponovo na meti osuda.

KIRJOS SE BAŠ NAPALIO: Kontroverzni teniser krenuo u AKCIJU JEZIKOM! "Brate, ovo deca gledaju"!

Foto: instagram.com

Nik Kirjos ne miruje! Dok njegova selekcija Australije igra za titulu u Dejvis kupu, kontroverzni teniser lumpuje po žurkama. 

To može zaključiti nakon objave na društvenim mrežama na kojoj nije mogao da sakrije strasti i emocije prema svojoj lepšoj polovini. Ustvari, Kirjos je preterao pošto je nedavno objavio fotografiju gde u javnosti liže vrat devojci.

Takvo ponašanje ni naišlo na odobravanje i lepe komentare njegovih pratioca na društvenim mrežama.

Samo neki od komentara su "brate, deca gledaju", "trebaš da se fokusiraš više na tenis umesto na partijanje", "uzmite sobu drugari"...

Nik neretko i svojim ponašanjem na terenu ume da skrene pažnju, ali on veruje da je to neophodno belom sportu.

- Kritikovali su me zbog svega što radim, zbog svega što nije uobičajeno, zbog servisa iz ruke, zbog tvinera... Govorili su da ne poštujem igru. A onda je svima bilo u redu kada neko drugi to radi. Ima sada momaka koji su zanimljivi za gledanje i tenisu su potrebni. Jednom kada se Đoković, Federer i Nadal povuku, biće neophodni igrači koji mogu da se istaknu. Tenisu su potrebni igrači sa kojima drugi mogu da se poistovete, koji privlače i druge navijače, koji su normalni. Ja sam jedan od njih. Ne mogu svi da budu Federer, Đoković ili Nadal. Ja sam Nik Kirjos i to je to - rekao je jednom prilikom Kirjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading