DAMA, GOSPOĐA! Baka iz Velike Britanije je HIT! Originalno čestitala jubilej Novaku! JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJENA!

Autor: Mirko Majski

Sport

24.11.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu svi baš svi Ostrvljani protiv Đokovića!

DAMA, GOSPOĐA! Baka iz Velike Britanije je HIT! Originalno čestitala jubilej Novaku! JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJENA!

Foto: prinskrin

BRAVO: Čestitka za Noleta

Novak Đoković u ponedeljak je i zvanično došao do 400. nedelje na vrhu ATP liste. Najbolji teniser sveta, dakle, nastavilja da dominira i obara rekorde, a njegovi uspesi ne mogu da prođu nezapaženo kod navijača. Tako je jedna baka (96) iz Velike Britanije poslala emotivnu poruku Đokoviću povodom jubileja.

- Zdravo Novače, srećna sam što mogu ovo da uradim. Čestitam ti na zasluženom uspehu. Rado se sećam dana kada sam te upoznala i slikala se sa tobom. To je bila velika radost za mene, nadam se da ćemo se videti ponovo, Bog te blagoslovio - poručila je baka iz Velike Britanije, gde po tradiciji Srbin nije među omiljenim teniserima.

Ubrzo joj je stigao odgovor i od Jelene Đoković, Novakove supruge.

- Ovo mi topi srce. Blagoslovena bila! - napisala je uzbuđena Noletova žena.

 

 

Podsećamo, Novak je nedavno proslavio jubilarnu 400. nedelju u karijeri kao prvi teniser sveta. Đoković je trenutno u Malagi gde sa reprezentacijom Srbije nastupa na Dejvis kupu, gde je na startu rutinski eliminisana Velika Britanija. Naši teniseri već danas igraju protiv Italije. 

Prethodno je Nole osvojio Završni masters u Torinu. U finalu je bio bolji od mladog Janika Sinera sa 2:0. kao i u polufinalu protiv još jednog velikog rivala iz mlađe generacije Karlosa Alkaraza (2:0).

Novak je u sezoni na izmaku osvojio još i tri grend slem turnira. Ukupno 24!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading