DUGO SMO JEDNO DRUGOM UPADALI U REČ! Omiljeni voditeljski dvojac otkriva kako se slaže na poslu!(FOTO)

Autor:

Zabava

30.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea i Sarapa otkrivaju kako su se navikli jedno na drugo.

DUGO SMO JEDNO DRUGOM UPADALI U REČ! Omiljeni voditeljski dvojac otkriva kako se slaže na poslu!(FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Voditeljski duo koji vodi "Novo jutro" na Pinku Dea Đurđević i Predrag Sarapa kažu da im je trebalo vremena da se naviknu da rade zajedno, a plavuša smatra da je najzanimljivije bilo obuzdati činjenicu da su jedno drugom redovno upadali u reč.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dea i Sarapa

- Sećam se da me je u jednom trenutku Željko Mitrović pozvao i pitao da li hoću da radim "Jutarnji program" i da li ja to mogu. Pošto sam rekla da hoću, pozvao me je da se upoznam s Predragom i rekao da ćemo zajedno voditi program. I tako je bilo. Za dva dana smo startovali, trebalo nam je vremena da se uklopimo. Na kraju je sve dobro ispalo. Jedino nismo saglasni oko upadanja u reč jer smatram da to nije dobro. Upadanjem u reč prekine se tok misli, ali smo nekako našli kompromis i sad je to prošlost - kroz osmeh otkriva Dea, a Predrag se nadovezao:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dea i Sarapa

- Veoma je važno da se slažete sapartnerom s kojim radite jer se energija u programu uživo prenese i na gledaoce. Dea i ja smo super tim i vremenom smo tačno naučili gde, kako i zašto. Odlično se slažemo, a to je važno za vid posla kojim se bavimo. Praznik rada nam često zbog opisa posla bude radan, ali uvek se nađe vremena za odmor i prijatelje, kao i sve ono što ide uz to. 

Inače, Dea je otvorila dušu i otkrila neke nepoznate detalje o svojoj borbi nakon saobraćajke koju je imala.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dea i Sarapa

Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo - ispričala je Dea u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading