OVO NIJE VIĐENO U TV PRENOSU! Britanci su VREĐALI Novaka! Đoković ZAGRMEO pred TV kamerama! Evo kako im je ODGOVORIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.11.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta nije ostao dužan na provokacije.

OVO NIJE VIĐENO U TV PRENOSU! Britanci su VREĐALI Novaka! Đoković ZAGRMEO pred TV kamerama! Evo kako im je ODGOVORIO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Dejvis kupa, zahvaljujući pobedama Miomira Kecmanovića i Novaka Đokovića nad Džekom Drejperom i Kameronom Norijem u Malagi - 2:1.

Za razliku od Miše, Nole je imao protiv sebe i sramno vređanje s tribina, ali je i pored toga podelio lekcije nadmenim Britancima i Kamerona Norija kojeg je savladao sa 2:0 (6:4, 6:4). Još krajem prvog seta su sevnule varnice, a do kraja meča je Srbinu "pukao film", pa im je na isti način odgovorio i zapušio usta engleskim fanovima! 

Kada se duel završio, Đoković je stao pred TV kamere, kako bi odradio obavezan intervju posle meča, a tada mu je prekipelo. Bahati Britanci koji su i dalje bili ljuti, rešili su da krenu da udaraju u bubnjeve koje su nekako uneli na stadion baš kada je Đoković davao izjavu.

Tada je i Novak je morao da reaguje. Na mikrofon, da ga svi čuju pred punom halom je rekao:

- Naučite kako da poštujete tenisere, naučite kako da poštujete ljude, začepite i budite tihi! - opleo je Nole prema nepristojnim i bahatim Britancima.

Sada se pojavio i snimak na kome se vidi taj momenat i to kako Đoković vaspitava nekulturne engleske navijače. 

Posle meča, Novak je otkrio šta se dogodilo:

- Kroz čitav meč se to događalo. To je nepoštovanje, ali to je nešto na šta bi na neki način trebalo da budem pripremljen u Dejvis kupu. Normalno je da navijači nekad pređu liniju, ali u trenutku i ti reaguješ takođe i pokažeš da ne dozvoljavaš takvo ponašanje. Mogu da rade šta hoće, ali ja ću da reagujem na to. Ko god da je bio tu, video je, pokušavao sam da pričam sa njima, pa su počeli da namerno udaraju u bubnjeve kada sam pokušavao da pričam, da bi me nervirali ceo meč, ali da, na kraju smo imali i malo "ćaskanje" - istakao je Đoković.

Srbiji sada sledi dan pauze, pa će Nole opet predvoditi "orlove" u polufinalu sa Italijom, odnosno, u reprizi finala Mastersa u Rimu i meča protiv Janika Sinera u singlu, kojeg je savladao pred njegovim navijačima 6:3, 6:3. Ti dueli na programu su u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading