DA SE NE LJUBIMO: Nika Kirjosa brišu iz tenisa

Autor:

Sport

10.10.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijancu se ovo do sada nije desilo.

DA SE NE LJUBIMO: Nika Kirjosa brišu iz tenisa

Foto: Tanjug/AP

Australijanac Nik Kirjos

Nik Kirjos nestaće sa teniske mape, ali bukvalno. Australijski teniser narednog ponedeljka neće biti na najnovijoj ATP listi jer će ostati bez bodova i sa trenutne 470. pozicije otići u zaborav.

Naime, kada mu bude bilo obrisano 90 bodova sa turnira u Tokiju ostaće bez ijednog boda a samim tim i bez rangiranja. Razlog za takvu situaciju je činjenica da Kirjos već duži period ne igra zbog serije povreda, a ove godine je odigrao samo jedan meč na turnir u Štutgartu gde je izgubio u prvom kolu, za šta nije dobio niti jedan poen.

Podsetimo, Kirjos je koleno povredio uoči Australijan opena, potom se požalio i na povredu ručnog zgloba što je bio zvaničan razlog da otkaže učešće na Vimbldonu. Imajući ovo u vidu neizvesno je kada će se pojaviti na terenu, mada se spekuliše da će to najverovatnije biti početkom naredne sezone u Australiji.

Imajući u vidu kako se ponašao na terenu, od Kirjosa mogu nedostajati samo njegovi ispadi i histerije, a nikako vrhunske partije. Takođe, pljuvanje po drugim teniserima, pogotovo po Novaku Đokoviću, moraće da sačuva za intervjue u medijima i za društvene mreže, ali ne i za obraćanje na turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading