NOVAK ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: "Nećete me se REŠITI još NEKOLIKO GODINA! Dejvis kup je PRIORITET!"

Autor:

Sport

28.09.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U inat dušebrižnicima..

NOVAK ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: "Nećete me se REŠITI još NEKOLIKO GODINA! Dejvis kup je PRIORITET!"

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, a nakon osvojene 24. gren slem titule na US openu u Njujorku, odlučio je da odmori i zameni teniski reket palicom za golf.

Nole se pojavio u Rimu gde je učestvovao na "Rajder kupu", a društvo su mu pravile zvezde potput Gereta Bejla, Luisa Hamiltona i mnogih drugih. Kao i u svemu, Nole je ubedljivo pobedio i u golfu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Iskoristio je priliku Đoković i da odgovara na pitanja novinara, a prvo je pričao o planovima.

- Gren slem sezona je završena, ali imamo još nekoliko meseci do kraja sezone. Igraću Bersi, jedan od turnira iz serije 1000. Zaista važan na ATP turu. Potom Završni turnir u Italiji, a onda i Dejvis kup za Srbiju, moju zemlju. To je veliki cilj za kraj sezone. U plej-ofu smo, u četvrtfinalu, tako da se nadam da ćemo se dočepati trofeja - rekao je Nole i tako razgalio fanove u Srbiji.

Podsetili su Novaka i na komentar Danila Medvedeva koji je nakon poraza u finalu US opena pitao najboljeg tenisera sveta "šta radi još tu sa 36 godina".

- Nemam odgovor na to - rekao je Nole uz osmeh, ali je ipak dao dušebrižnicima razlog da se dobro zamisle.

- Očigledno je bilo istorijsko, ispunjavajuće. Neverovatno uzbuđenje što sam osvojio 24. gren slem. Uvek su gren slemovi i nedelje na prvom mestu bili najvažniji. Mislim da sam imao sreće što sam većinu svoje karijere proveo bez povreda. Fokusirao sam se na širu sliku, dugoročno i dosta uložio kako bih mogao da što više godina zadržim ovaj nivo. Znao sam da ću, ako se to desi, ako budem imao dugu karijeru, uspeti da osvajam gren slemove. I dalje sa 36 godina napredujem, mislim da godine ne utiču na mene mnogo, da kucnem u drvo. Nadam se da ću imati još nekoliko sjajnih godina na Grend slemovima, posebno jer su to moji najviši ciljevi i prioroteti - završio je Novak Đoković.

Kako igra i vodi računa o svom telu, pred Noletom je još čitava decenija "maltretiranja" konkurencije na ATP turu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading