HIT! Nole posle pobede nad Fricom igrao košarku sa velikim prijateljem! Imao je PORUKU i za NBA legendu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.08.2023

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno raspoloženje kod srpskog asa zbog plasmana u polufinale Mastersa u Sinsinatiju.

HIT! Nole posle pobede nad Fricom igrao košarku sa velikim prijateljem! Imao je PORUKU i za NBA legendu! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Novak Đoković

Maestralni Đoković je furioznom igrom stigao među četiri najbolja tenisera u Sinsinatiju, pošto je eliminisao Tejlora Frica sa 6:0, 6:4 i u borbi za finale će oko ponoći igrati protiv Aleksandera Zvereva.

Posle dvogodišnje pauze i zabrane zbog nevakcinacije protiv korona virusa, Nole se vratio u SAD, što mu sudeći po rezultatima izuzetno prija.

Sjajno je Đoković bio raspoložen i pošto je naneo istorijski poraz Gaelu Monfisu, sa kojim se i našalio kada mu je potpisivao autogram za uspomenu na negativan rekord, a isto je i posle duela sa Amerikancem Fricom.

Naime, Novak je na svom Instagramu objavio video iz košarkaške hale, gde je igrao sa velikim rivalom i prijateljem, Rusom Andrejom Rubljovim.

Srbin je pokazao "meku ruku" i kada je igra pod obručima u pitanju, a zanimljivo je da je pisao i direktno NBA legendi iz Rusije, Andreju Kirilenku.

- Pod obručima sa Andrejom Rubljovim ranije u toku dana. Kirilenko, šta misliš o našim veštinama - oglasio se Novak na društvenim mrežama i u komentaru obratio legendarnom AK47, i to na ruskom jeziku.

Đoković se 76. put plasirao u polufinale nekog mastersa, pa će noćas i zvanično izjednačiti rekord koji je u vlasništvu Rafaela Nadala, a na nekom narednom ga i prestići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading